.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    ОБОЖАВАМ ниски момчета попринцип .. страшно са ми сладинки. Иначе .. ръста не е най-важното нещо.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

(:

ами кофти е момчето да е по-ниско .. ако е 1-2 см - окей .. ако ти е голям проблем, че си нисък - ходи на баскетбол .. супер много се расте от него ии 98% , че ще порастнеш (:

Цитирай Първоначално написано от 3motion
    Емии.. лично мен много много не ме интересува ръста на момчето.. Да не говорим, че Той е мааааалко по-нисък от мен .. Така че не се притеснявай, за всеки влак си има пътници .. Не всички са за външния вид

+2
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Destiny Islands
    Братле мене щом се меря и ми показва 1.68 и съм по висок и от десетокласниците.... Йееее рулетката е дефектна
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Спокойно човек, аз като бях на 16 бях 160 висок, сега съм на 20 и съм 186, не се коркай

Ако момчето е по-ниско от мен, трябва да е някакъв трол, ебати. И не, не бих тръгнала с него, по простата причина, че най-вероятно даже и няма да го отразя, не и по този начин.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Като се има в предив ръста ми трудно се намира момче,което да е по-ниско от мен.
    Everything changes, but beauty remains ...

Еми аз като съм ниска, някой колкото теб ще ми е идеален.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първо ще отговоря на въпроса ти... Даже ти сам каза, че по-ниското момче не може да респектира момичето. Мъжете трябва да излъчват сила!

Не съм голям разбирач относно фитнеса, но съм чела, че вдигането на тежести забавя растежа.

http://www.4fitnessbg.com/articles/view/4.htm
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ми аз лично не бих тръгнала с момче по-ниско от мен самата , но познаваам мнооого момичета на които по-нисичките им допадат повече.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз и да искам трудно бих била с момче по-ниско от мен, понеже аз съм доста нисичка. Но познавам хора в твоето положение и те си намериха половинката в даден момент и твоят ред ще дойде
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Първо ще отговоря на въпроса ти... Даже ти сам каза, че по-ниското момче не може да респектира момичето. Мъжете трябва да излъчват сила!

Не съм голям разбирач относно фитнеса, но съм чела, че вдигането на тежести забавя растежа.

http://www.4fitnessbg.com/articles/view/4.htm
    Приятелят ми е по-висок от мен с близо половин глава, но все пак не е много висок (170 и нещо) и определено "излъчва сила" . Не бих харесала момче, което е много по-високо от мен. Спокойно, ръстът не е пречка! :P
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Чух хубави думи..

Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    А всъщност колко си висок ?
    1.70 ~... :/ Не одобрявам ръста си тъй като повечето момичета които виждам/познавам са колкото мене и по високи.. а относно предишните коментари за фитнеса... същност от бая време се занимавам със спорт тук немога да се оплача компенсирал съм поне малко.. но все пак си оставам с комплекса за височината..
    Пич, кво се притесняваш? 170 не е толкова зле, плюс това ти продължаваш да растеш...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Омбре!

Дани Де Вито

е кинта и двайсе и не се оплаква от липса на женско внимание та смятай

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Омбре!

Дани Де Вито

е кинта и двайсе и не се оплаква от липса на женско внимание та смятай
    Дани Де Вито.... има пари.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не си падам по ниски момчета.. не съм ниска ии някак си не си се представям до такова момче.
    Но наистина ако е по-нисък от мен с 1-2 см няма никакъв проблем.. аз говоря за разлика от 10-15
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Не се отчайвай. Аз лично не гледам външния вид на момчето, а гледам вътрешното му "АЗ". Разбира се, всяко момиче търси класа S - даже някои момичета се надценяват. Но ако момичето е влюбено в теб , проблеми никакви няма да имаш ! Различни сме - хора сме, все пак ! Има ниски, дебели, високи и слаби.. Ще срещнеш своето момиче ! Не се води от чуждите мнения ! Бъди себе си и действай ! На днешно време все повече жени търсят добра душа повече, отколкото перфектен вид.

УСПЕХ

Justin Bieber е не повече от 1.63 , а сам виждаш колко реват по него момичетата !

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Пък и много високите момчета нямат работа с некви тапички.
    Така ли?

Авторе, ниските хора не са по-малко хора от останалите, спокойно.
    Размерът има значение

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Да , ако задникът на някоя мадама е огромен , има значение !

Град
    Пловдив
    Принципно ниските момчета не се котират особено, но така или иначе няма как да промениш този факт и затова си го сложи на ку*а... Сам си прави изводите!

Между другото това е много гадно и "несправедливо" за нас (ниските ) момчета , защото за мен например като момче няма кажи -речи никакво значение ръстът на едно момиче , стига да не е 1. 50 или 2 метра , демек да е някакви големи крайности . И двете си имат плюсове , и двата типа , стига да им е хубаво останалото , са красиви .
    Докато за нас момчетата трябва да сме само високи - е и от какъв зор ?

Град
    Plovdiv майна
    АЗ сам момче но ще отговоря:
    Според мен няма много голямо значение във височината,защото аз не сам много нисък но има момичета по високи от мен с 5;6 см. например но си падат по мене!!!!

с

Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    По-ниска от мене трябва да е да... но можеби и по нисичките момичета не харесват едно ниско момче? Или просто не се респектират ниски момчета?
    абе братле това са пълни тъпизми който пишеш ти на колко си на 12? неможеш да си 1.88 като не си влезнал в пубертета аз лично бях 1.55 до 8 клас сега съм 10 и сам 1.77 и мога да ти кажа че пък най вече ръста може да бъде коментирана защото имаш много грешно мнение.

Можеби следващата ти тема ще е защо имаш малки раце ?

Земи се стегни никой не гледа ръста а и ще пораснеш има много време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си