- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниско момче? (тема за момичета)
ОБОЖАВАМ ниски момчета попринцип .. страшно са ми сладинки.Иначе .. ръста не е най-важното нещо.
ами кофти е момчето да е по-ниско .. ако е 1-2 см - окей .. ако ти е голям проблем, че си нисък - ходи на баскетбол .. супер много се расте от него ии 98% , че ще порастнеш (:
Първоначално написано от 3motion
+2
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Братле мене щом се меря и ми показва 1.68 и съм по висок и от десетокласниците.... Йееее рулетката е дефектна![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Спокойно човек, аз като бях на 16 бях 160 висок, сега съм на 20 и съм 186, не се коркай![]()
Ако момчето е по-ниско от мен, трябва да е някакъв трол, ебати.И не, не бих тръгнала с него, по простата причина, че най-вероятно даже и няма да го отразя, не и по този начин.
Като се има в предив ръста ми трудно се намира момче,което да е по-ниско от мен.
Everything changes, but beauty remains ...
Еми аз като съм ниска, някой колкото теб ще ми е идеален.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първо ще отговоря на въпроса ти... Даже ти сам каза, че по-ниското момче не може да респектира момичето. Мъжете трябва да излъчват сила!
Не съм голям разбирач относно фитнеса, но съм чела, че вдигането на тежести забавя растежа.
http://www.4fitnessbg.com/articles/view/4.htm
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми аз лично не бих тръгнала с момче по-ниско от мен самата , но познаваам мнооого момичета на които по-нисичките им допадат повече.![]()
Приятелят ми е по-висок от мен с близо половин глава, но все пак не е много висок (170 и нещо) и определено "излъчва сила"Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
. Не бих харесала момче, което е много по-високо от мен. Спокойно, ръстът не е пречка!
:P
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Пич, кво се притесняваш? 170 не е толкова зле, плюс това ти продължаваш да растеш...Първоначално написано от justsomeone
Омбре!
Дани Де Вито
е кинта и двайсе и не се оплаква от липса на женско вниманиета смятай
![]()
Дани Де Вито.... има пари.Първоначално написано от NeZaPoznat
Не си падам по ниски момчета.. не съм ниска ии някак си не си се представям до такова момче.
Но наистина ако е по-нисък от мен с 1-2 см няма никакъв проблем.. аз говоря за разлика от 10-15![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не се отчайвай. Аз лично не гледам външния вид на момчето, а гледам вътрешното му "АЗ". Разбира се, всяко момиче търси класа S - даже някои момичета се надценяват. Но ако момичето е влюбено в теб , проблеми никакви няма да имаш ! Различни сме - хора сме, все пак !Има ниски, дебели, високи и слаби.. Ще срещнеш своето момиче ! Не се води от чуждите мнения ! Бъди себе си и действай ! На днешно време все повече жени търсят добра душа повече, отколкото перфектен вид.
УСПЕХ![]()
Justin Bieber е не повече от 1.63 , а сам виждаш колко реват по него момичетата !![]()
Размерът има значениеПървоначално написано от Violenza
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Да , ако задникът на някоя мадама е огромен , има значение !![]()
Принципно ниските момчета не се котират особено, но така или иначе няма как да промениш този факт и затова си го сложи на ку*а... Сам си прави изводите!
Между другото това е много гадно и "несправедливо" за нас (ниските ) момчета , защото за мен например като момче няма кажи -речи никакво значение ръстът на едно момиче , стига да не е 1. 50 или 2 метра , демек да е някакви големи крайности . И двете си имат плюсове , и двата типа , стига да им е хубаво останалото , са красиви .
Докато за нас момчетата трябва да сме само високи - е и от какъв зор ?![]()
АЗ сам момче но ще отговоря:
Според мен няма много голямо значение във височината,защото аз не сам много нисък но има момичета по високи от мен с 5;6 см. например но си падат по мене!!!!![]()
абе братле това са пълни тъпизми който пишеш ти на колко си на 12? неможеш да си 1.88 като не си влезнал в пубертета аз лично бях 1.55 до 8 клас сега съм 10 и сам 1.77 и мога да ти кажа че пък най вече ръста може да бъде коментирана защото имаш много грешно мнение.Първоначално написано от justsomeone
Можеби следващата ти тема ще е защо имаш малки раце ?
Земи се стегни никой не гледа ръста а и ще пораснеш има много време