Не се отчайвай. Аз лично не гледам външния вид на момчето, а гледам вътрешното му "АЗ". Разбира се, всяко момиче търси класа S - даже някои момичета се надценяват. Но ако момичето е влюбено в теб , проблеми никакви няма да имаш ! Различни сме - хора сме, все пак ! Има ниски, дебели, високи и слаби.. Ще срещнеш своето момиче ! Не се води от чуждите мнения ! Бъди себе си и действай ! На днешно време все повече жени търсят добра душа повече, отколкото перфектен вид.
И как по точно ще стигнеш до вътрешното му аз, ако не харесаш външното му аз !??? Първото което жената ще погледне ще е как изглеждаш, а не какъв си. После евентуално по-нататък ще почне да гледа вътрешното ти "АЗ". А и ти си 170, като започнах да чета темата в началото си представях 160сантиметрово джудженце
Започни Волейбол или Баскетбол. Аз се издължих със 18 санта( 167см-185см) от волейбол. Мъжът трябва да излъчва увереност и сила.. все пак е мъж. Размера има значение,, тук таме се забелязват редки случей в които няма, но това е първото което вижда жената - Височина, телосложение, усмивка, очи и коса !!! След това говор, пък после може и дали имаш акъл. И в отговор "twilightkid"... миличка в днешно време болшинството от жените им е през оная работа дали си добра душа или не. Незнайно защо лошите момчета с кинти в джоба и без сърце са на мода от известно време при тийн-овете....