- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да подаря на милото?
Коледа наближава,а не знам все още какво да купя на гаджето ми.Можете ли да ми дадете идея за подарък(някъде до 30 лв)?
Първоначално написано от SchoolSucks
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не това ме разби ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата не е лошо да и подариш ПОДАРЪК![]()
![]()
Първоначално написано от vitorio94
![]()
Сега на милото ще подариш примерно някое ангелче така коледно мъничко и красивичко за елхата примерно сега много неща могат да се подарят защо не помислиш малко![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от SchoolSucks
Това взех и го опитах, но бях опаковал кутията, и нали ми е в скута, и тя реши да я отвори с една ножица, като директно я заби в средата...
...ей на колко ми мина от...
...не давай тоя подарък.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ХеххПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
![]()
Ако не друго, поне ме разсмяхте!![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами .. Подаръци може много да измислишДа подариш звезда, като например - трябва да напечаташ сертификат, като попълниш създателя (ти) и получателя - името на любовта ти
Излиза ефтино, беплатно даже
Ако ще сте заедно през нощта, подаряваш й сертификата и й казваш "Мило , тази звезда е само твоя , подарък от мен".. За предпочитане е да избереш звезда или планета, която се вижда през нощта (ако сте заедно, де)
Ще е хубаво, защото ти ще я топлиш и разбира се подаръкът ти ще е незаменим, защото е душевен
За материални подаръци - плюшки, гривни, пръстени.. Каквото харесва, най - вече. Имаше едни много хубави ланчета от 2 части - сърце и ключ.. На нея даваш сърцето, на което е издълбана формичка за ключа, а самия ключ оставаш при тебСъщо е много хубав подарък ..
Бутилка с любовни пожелания също е много сладка идея, особено ако лисчето е ароматизирано и е направено под формата на папирус и малко изгорено отстрани , става много ефектно .. Има много видове подаръци - които можеш ръчно да изработиш или купиш, зависи само от теб.
пииич подари и нещо което и харесва но да е малко в стил коледа все пак :д като например много шоколади с коледна обвивка или плюшени мечетааа може и кола да и подариш мисля че на тва най-много ще се изкефи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че по всеки празник има такива теми...Абе тъпи ли сте, та ние да ви казваме какво да подарите на човек, който се предполага, че ВИЕ трябва да познавате най - добре????Първоначално написано от bybz
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Хаха темата е стара![]()
Хора защо отравяте стари теми? Момчето сигурно вече е купило подарък и е забравило, а вие тепърва идеи давате.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
това
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Има толковааа много коледни сувенири които са много красиви разгледай! харесай! купи!![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
A gift real special
so take off the tie
take a look inside
it's my dick in a box!
not gonna give u a diamond ring
that sort of gift don't mean anything
not gonna get u a fancy car,
girl u gotta know u'r my shinin' star
![]()
И аз съм съгласен, че Dick in a Box е най-евтиното и оригиналното (ако не е гледала клипа де) особено ако й запееш ...
![]()
Нормално.Теми,като тази с лопата да ги ринеш.Първоначално написано от bybz
По темата:Не е толкова важно какво подаряваш,колкото е важен начина,по който го поднасяш.Например няма значение дали ще подариш гривна от 30 лв или просто букет за 5 лв.Важното е да е от сърце.
отвратително е как питаш хора които нямат и най-малката идея коя и каква е приятелката ти какво да и подариш при положение, че се предполага, че си и най-близкият човек и трябва да я познаваш по-добре
Милото ли, бе, братле?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
да, и аз мислех да засегна тва ама се сдържах ;дПървоначално написано от FuckedUp
на МИЛОТО ние ли да знаем какво да му подариш? предполага се, че ти си го познаваш...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
подари и себе си... и нещо символично.![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Като например пистолет и инструкций как да го използва с/у негоПървоначално написано от xCut0utMyTearsx
![]()
![]()
![]()