.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво да подаря на милото?

Коледа наближава,а не знам все още какво да купя на гаджето ми.Можете ли да ми дадете идея за подарък(някъде до 30 лв)?

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks

А не това ме разби ...

По темата не е лошо да и подариш ПОДАРЪК

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от vitorio94

А не това ме разби ...

По темата не е лошо да и подариш ПОДАРЪК

Сега на милото ще подариш примерно някое ангелче така коледно мъничко и красивичко за елхата примерно сега много неща могат да се подарят защо не помислиш малко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Пловдив
    мисля, че вече съм виждала такава тема ...

Това взех и го опитах, но бях опаковал кутията, и нали ми е в скута, и тя реши да я отвори с една ножица, като директно я заби в средата...

...ей на колко ми мина от...
    ...не давай тоя подарък.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

Това взех и го опитах, но бях опаковал кутията, и нали ми е в скута, и тя реши да я отвори с една ножица, като директно я заби в средата...

...ей на колко ми мина от...
    ...не давай тоя подарък.
    Хехх
    Ако не друго, поне ме разсмяхте!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ами .. Подаръци може много да измислиш Да подариш звезда, като например - трябва да напечаташ сертификат, като попълниш създателя (ти) и получателя - името на любовта ти Излиза ефтино, беплатно даже Ако ще сте заедно през нощта, подаряваш й сертификата и й казваш "Мило , тази звезда е само твоя , подарък от мен".. За предпочитане е да избереш звезда или планета, която се вижда през нощта (ако сте заедно, де) Ще е хубаво, защото ти ще я топлиш и разбира се подаръкът ти ще е незаменим, защото е душевен
    За материални подаръци - плюшки, гривни, пръстени.. Каквото харесва, най - вече. Имаше едни много хубави ланчета от 2 части - сърце и ключ.. На нея даваш сърцето, на което е издълбана формичка за ключа, а самия ключ оставаш при теб Също е много хубав подарък ..
    Бутилка с любовни пожелания също е много сладка идея, особено ако лисчето е ароматизирано и е направено под формата на папирус и малко изгорено отстрани , става много ефектно .. Има много видове подаръци - които можеш ръчно да изработиш или купиш, зависи само от теб.

Град
    Пловдив
    twilightkid мисля, че момчето ще е способно на това, ако наистина обича момичето и се вдъхновява от тази своя обич
    Ако не най - лесния начин е да я заровиш в плюшки

пииич подари и нещо което и харесва но да е малко в стил коледа все пак :д като например много шоколади с коледна обвивка или плюшени мечета аа може и кола да и подариш мисля че на тва най-много ще се изкефи

Цитирай Първоначално написано от bybz
    Мисля, че по всеки празник има такива теми...Абе тъпи ли сте, та ние да ви казваме какво да подарите на човек, който се предполага, че ВИЕ трябва да познавате най - добре????
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хаха темата е стара Хора защо отравяте стари теми? Момчето сигурно вече е купило подарък и е забравило, а вие тепърва идеи давате.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

това
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Има толковааа много коледни сувенири които са много красиви разгледай! харесай! купи!
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

A gift real special
    so take off the tie
    take a look inside
    it's my dick in a box!
    not gonna give u a diamond ring
    that sort of gift don't mean anything
    not gonna get u a fancy car,
    girl u gotta know u'r my shinin' star

И аз съм съгласен, че Dick in a Box е най-евтиното и оригиналното (ако не е гледала клипа де ) особено ако й запееш ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    Нормално.Теми,като тази с лопата да ги ринеш.
    По темата:Не е толкова важно какво подаряваш,колкото е важен начина,по който го поднасяш.Например няма значение дали ще подариш гривна от 30 лв или просто букет за 5 лв.Важното е да е от сърце.

отвратително е как питаш хора които нямат и най-малката идея коя и каква е приятелката ти какво да и подариш при положение, че се предполага, че си и най-близкият човек и трябва да я познаваш по-добре

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Милото ли, бе, братле?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Милото ли, бе, братле?
    да, и аз мислех да засегна тва ама се сдържах ;д

Супер фен Аватара на fuckme
    на МИЛОТО ние ли да знаем какво да му подариш? предполага се, че ти си го познаваш...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    подари и себе си... и нещо символично.
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
    подари и себе си... и нещо символично.
    Като например пистолет и инструкций как да го използва с/у него

Правила за публикуване