бих ли могла да се състезавам на 15? - Да, но ще ти е доста трудно да намериш партньор. Е, все пак много зависи къде се намираш (дали в голям град или не) но от опит знам че няма много момчета които харесват такъв вид танци. Мисля че първо трябва да намериш клуб и после да мислиш за състезанията.
Казваш че си била преди много време? Помниш ли стъпките поне? Защото това определено ще ти помогне. Знам че, има момчета които са на средно ниво които искат да танцуват, но няма много начинаещи. Поне виж тук: http://bgdsf.com/clubs.php и си избери клуб и отиди да видиш какво ще ти кажат. Има треньори които няма да преподават на съвсем начинаещи да се състезават на такава възраст. 15 не е много късно да започнеш да се състезаваш обаче като започнеш от съвсем началото... предполагам, че знаеш за нивата? 15Е, 15Д, 15С... Е, то и на мен това ми беше мечта, но за съжаление нищо не се получи.
А за фигурно пързаляне не знам, но страшно много обичам този спорт. Мисля че, там ще ти е по-трудно но все пак разпитай.