.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    ...........

!!Напишете нещо по въпроса

след първия пъг когато правих секс имах нещо като парене и слабо кръвотечение няколко дни 3 дни след като го ноправих с приятеля ми 3 дни имаше кръв а след това парене и чак след седмица и половина когато ми дойде цикъла и след това нямаше виче нищо....някои ми казаха че това е цистист....аз веднага прочетох в интернет за цистиса и ми излезе че първичния минава от само себе си а вече за вторичния трябва да отидеш на лекар....и сега не мога да разбера ако го направим пак дали ще ми стане нещо???моля дайте някви мнения само без превземаници и надуфкии....все пак е важно....
    ...........

Ако имаш съмнения за цистит отиди на лекар, наистина е ужасно неприятен и се получава от много неща, при теб може да е от секса. Както сигурно си прочела в интернет цистита е възпаление на пикочния мехур, а нито едно възпаление не е добре да се оставя на случайността. Ако пък нямаш болки и неприятни усещания вече и смяташ ходенето на лекар за излишно, за профилактика на цистита просто пий повече вода. 2-3 литра на ден е идеално,а правиш добро и на бъбреците си.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ако имаше цистит щеше да ходиш до тоалетната като луда

иди при личния да те насочи при специалист
    ОДИН!!!

Member
    Град
    burgas
    мила наи добрия вариант е да отидеш на лекар ако е цистит можеш да си правиш секс обаче не е приятна болката при пишкане така че отиди на лекар ще ти изпишат хапчета и ще ти мине за няколко дена

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Убедена ли си, че паренето идва от отделителната система? Доколкото разбрах, си правила секс за пръв път- да не си се протрила при проникването и при попадане на урина там да ти щипе/пари?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    ...........

Отговор....

сега вече няма нищо щот нали ми мина...иначе тогава ходих мн често до тоалетна.....оххх кажете нещо чи аз вече нз...
    ...........

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Е само честото уриниране ли беше проблем?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си