.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    не че нещо си мисля(просто имам такова чувство нз...) че твоя случай е нещо подобно като... абе имаше една картинка с едно коте дето се гледа в едно огледало и се вижда като лъв (също анориксичка се вижда дебела в огледалото). И аз имах един такъв период в миналото за който не искам да си спомням Както казаха по-горе в темата я се стегни и намери нещо хубаво в теб хайде вярваме че можеш

Повече от фен
    всичко е до психиката ти ..мислиш се за грозна ..така няма да успееш в нищо,чудно защо никак не се харесваш Излизаи повече искай съвет от приятелки или момчета как повече те харесват и тн
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Човек изглежда така както се чувстава... такаче малко повече съмочувствие ))
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    И къв съвет очакваш,стягай се там,кво си се размрънкала по форумите,тъй няма да стане.
    Брях,брях

Според мен проблема ти е чисто психологически.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Както казаха - всички сме минали през един такъв период в пубертета- И аз също имах моменти, в които постоянно си втълпявах, че съм грозна, дебела, смотана, никой не ме харесва, като си говорех с някой или вървях по улицата все си втълпявах, че ме обсъждат и си мислят кофти неща за мен... но в един прекрасен ден просто си казах край на тия тъпи комплексарски мисли и започнах да се приемам такава, каквато съм. В момента не се имам за някаква красавица или нещо подобно, но си имам нормално самочувствие като всеки човек - ценя себе си и качествата си и това ми помага да се отпускам пред хора и да не ми дреме кой какво си мисли или говори Просто трябва да се помъчиш да се възприемеш такава, каквато си. Всеки човек си има недостатъци и определено няма момиче, което да каже "Аз харесвам всичко в себе си" - една си мисли, че носа й е крив, друга не си харесва устните, трета си втълпява, че задника й е огромен... абсолютно всяка жена си ги мисли тия неща, но това не значи, че всички трябва да се затворим в себе си и да спрем да общуваме с хората. Такива, които коментират външния вид винаги ги е имало и винаги ще ги има - това са повърхностни хора, които не заслужават дори внимание да им обърнеш, камоли да им се връзваш... Ще видиш как ще си хванеш едно гадженце, което те харесва такава, каквато си и тогава нещата ще се оправят и ще придобиеш нужното самочувствие
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си