.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    караше ме да се чувствам обичана
    и най-вече,получих опит..и хубави дни .

На мен ми донесе от всичко по малко,но най-много болка и тъга но ми донесе най-важното опит.Накара ме да видя толкова много неща и да разбера още повече,разбира се любовта много пъти ме заслепяваше но и за това не съжалявам.Мисля че всеки трябва да мине през това,или не точно трябва но е много хубаво и полезно като цяло.Аз от любовта научих много за живота и за себе си какво искам,от какво имам нужда с, какъв човек ми е най-добре и много други и много се радвам че се случи всичко това с любовта.

Болка и акъл
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

щастие,хубави моменти,болка,неприятности ...
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

....донесе ми малко щастие и много сълзи
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Красиви мигове

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    По малко от всичко.
    Страст, болка, нежност, сълзи, усмивки...
    След всяка трудност нещата ставаха по-сладки.
    Не, не съм мазохист.
    За малко време, минахме през много.
    Мислих доста и осъзнах, че всичко оцеля.
    Сякаш съм все още в онзи първи миг на еуфория, когато ми каза "Обичам те."
    Вече знаем как да оценим това, което имаме.
    Знаем как да му се радваме.
    Как да изживеем всеки миг.
    the naughty look. <3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Болка и "шепа" щастие.Много лъжи чух,на които не можах да повярвам...Като цяло само кофти неща.Все попадам на "най-оборотните"...и хлътвам-после се оказвам пак предадената!Стига вече! Вчера се видях с него,а той ми каза...че няма смисъл да говорим и т.н.А,аз изгарях и исках да му кажа,че го обичам...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    нищо...само сълзи..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варна, моретоо :)
    В началото много хубави и лоши моменти, но повече хубави... след това болка и отвращение
    хЪх...

От това,което прочетох дотук само мога да потвърдя мнението си,че любовта носи много повече болка и страдание,отколкото щастие.Жалко!В момента и аз страдам и каквито и хубави моменти да е имало,то болката ги заличава,надявам се съвсем скоро да дойдат други хубави моменти,защото незнам какво друго би заличило болката..

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от ronky
    От това,което прочетох дотук само мога да потвърдя мнението си,че любовта носи много повече болка и страдание,отколкото щастие.Жалко!В момента и аз страдам и каквито и хубави моменти да е имало,то болката ги заличава,надявам се съвсем скоро да дойдат други хубави моменти,защото незнам какво друго би заличило болката..
    Една истинска любов, която ще остане до края на живота ти с теб. Но кой кога ще я намери...само онзи горе знае
    хЪх...

Супер фен
    трипер

Еми любовта ме промени и аз мисля ,че ме промени в положителна насока.Сега съм по-силна,мога да разграничавам истинската любов от приятелсвто,привличане и всичко останало,гледам на света и на живота като цяло с други очи.Може би болката беше повече,но още не е приключила любовта ни,за да правя тази равносметка (надявам се за в бъдеще да получа полагащото ми се щастие)
    I can't stop myself from loving you <3

Много болка но и много хубави моменти, които никога няма да забравя! За нищо случило се до сега не съжелявам..
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Много прекрасни моменти, много тръпки и притеснения, много болка и сълзи.. От всичко по много.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    .. Болка.
    И аз така
    Болка,страдание,останах завинаги наранен...
    >>DjBelev<<

Донесе ми съвсем малко хубави моменти.Болката беше ужасна след раздялата.

Любовта е много трудно чувство,нокога не може да се постигне хармония,винаги има няккави пречки и препядствия,иска ни се всичко да е добре,но няма такава опция,винаги има фактори,които развалят магията,а "happy end" има много рядко!Затова преценката дали да се борим е изцяло наша,но трябва да пресметнем какво можем да загубим също,защото след това следите са дълбоки и трайни.Няма да говоря за болка,защото всеки знае какво е преживял или в момента преживява,нито пък за щастие,защото всеки е изпитал тръпката и любовния трепет,ще кажа само,че след всички тези аномалии от чувства има голяма вероятност да загубиш смисъла да се бориш,а смисъл винаги има,защото дали ще победиш или ще загубиш,живота е устроен така че да изпиташ от всичко по малко.Аз продължавам напред,въпреки,че ми е много трудно,но знам,че ще се справя,правила съм го и преди и сигурно пак ще ми се наложи да го правя,но мисля,че си заслужава дори само за ден да усетиш любовта!

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    .. Болка.
    Да Любовта е болка и страдание!

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Много прекрасни моменти, много тръпки и притеснения, много болка и сълзи.. От всичко по много.
    За това маи за по спокоен живот не ни трябва любов, но човек е роден за да създаде семейство да има деца поколение и.т.н.

Във много случаи хубавите моменти се заличават след раздялата и остава само болката и самотата !

хммм
    радост
    щастие
    усмивки
    сълзи
    болка
    самота
    много рани...
    както казаха, от всичко по много

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Промяна ми носи, винаги промяна. И съмнения.
    Разширява ме емоционално, обогатява ме душевно, показва ми тайните на живота, дава ми оръжия и ме ранява с тях. Разтапя ме и ме втвърдява. Изпитвам вълнения, които мога да сравня само с болест. Надежда. Отчаяние. Изненада. Разочарование. Страх от окови. Порив да нараня преди да бъда наранена. Изгаряща страст. Нечовешка ревност, винаги скрита под маска на приемане и увереност.
    И още много, много неща...
    all day... all night... what the fuck?!

Любов ?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си