.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Избелване на зъбите? Имате ли опит? Познати?

Здравейте,
    интересувам се от избелване на зъбите.

1.Знам,че е вредно.. но попринцип след процедурата ще ги пазя.. помислил съм за това..

Искам само да попитам дали ваши познати,приятели,роднини или пък вие сте си правили тази процедура? Доволни ли останахте и т.н. ?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз лично не съм с избелени зъби поради няколко причини! Чувала съм, че след едно избелване стават много чувствителни, което мен малко ме плаши. Не трябва да се пие много студено или много толпо, апък аз понякога просто по инстинкт го правя и затова не ми се поема риск. От време на време и аз съм се замислялаа за избелване, обаче не съм много сигурна, че наистина искам да ги избеля! Също така съм чувала и че глечта пада, което означава, че зъбите започват да се рушат много бързо. Е, може и това, което казвам да не е много вярно, но това съм чувала!

Здравей,

Аз си избелих зъбите преди 3-4 месеца. Избелването продължи 1 час и беше доста болезнено, поне според мен. След това за около 24 изпитваш лека болка (зъбите стават по-чувствителни), но след това всичко е наред. В момента нямам никакви проблеми и зъбките са ми доста по-бели.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Едва ли ще е по-лошо от това да ти бъркат в каналите с онези острите игли.. нищо не може да ме уплаши откъм зъболекар вече.. толкова много съм изпатил,че.. Какви болки са били.. нямате си идея ..

Голям фен Аватара на xSANYAx
    О,повярвай,не е точно така.Имам една приятелка,която все си лежеше на зъболекарският стол,какво ли не й правиха на зъбите,накрая се реши и да си ги избели.Каза че процедурата е била безболезнена,но следващите 5 дни едва е търпяла от болка,и до ден днешен като пийне нещо дори съвсем малко по-студено,чувства адска болка..смятай..
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на radeberger
    Нямам познати, който да са го правили. Но заболекарката ми каза, че е супер вредно и после ще си имаш проблеми.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    Едва ли ще е по-лошо от това да ти бъркат в каналите с онези острите игли.. нищо не може да ме уплаши откъм зъболекар вече.. толкова много съм изпатил,че.. Какви болки са били.. нямате си идея ..
    е бе човек не е толкова болезнено бъркането в каналите...на мен на два зъба са ми го правили само малко ми се насълзиха очите от болка ама айде сега по-болезнено е махането на зъбен камък

п.п. Ще следя темата,че съм навита да си ги избелвам и аз

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    е бе човек не е толкова болезнено бъркането в каналите...на мен на два зъба са ми го правили само малко ми се насълзиха очите от болка ама айде сега по-болезнено е махането на зъбен камък

п.п. Ще следя темата,че съм навита да си ги избелвам и аз
    аз бях с 4 упойки като ми вадиха нервите и нищУ не усетих

Супер фен Аватара на Di
    кво дрънкате глупости всички
    една приятелка на една друга дрън дрън
    много ясно че ще са по-чувствителни,пък и зависи за какво избелване говорим

ако е с флуор избелването зъбите ти стават по-здрави дори
    правят си отливка и после продължаваш самостоятелно,нищо сложно
    цената е около 200 лева
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми