- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Случвало ли ви се е ?
Бях на кафе с едни момичета и мои фр и по едно време гледам 1-то стои и ме гледа и мълчи поглеждам на др след 2-3 сек се обръщам пак ме гледа xD и се засмивам и тя след мен.Та интесно ми е случвало ли ви се е да ви гледат така и кво може да значи тва
ПП:Нямам някви деформации и разни такива.
може да означа , че изпитва някакави симпатии към тебе , в повечето случеи зяпането се тълкува така ...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Случвало ми се е.В моя случай означаваше,че има симпатии към мен.
Случвало ми се е .. продължава да ми се случва и вече ми писна :\
аа в твоя случай: има симпатии към теб, определено![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
окей ама попринцип зн че като момиче има симпатии пише 1ва по скаип и такива.Апък в тоя случй след като излезнахме и писах 1 път после няколко дена нищо ся си пишем обаче немога да разбера дали ме харесва смисал такъв прави ми се на сърдита някои път апък ми разказва например кво и се е случило (нещо като кво е праивила през деня и някви неща дето са и правили впечатление)като си пишем нали пускам някоя др шекичка ама то не могеш да разбереш от една емотикона дали и е смешно тва е лошото на скаип.И освен тва когато 1 момиче хареса момче което познавам направо дето се казва от километри си личи или поне аз го забелязвам обаче ако става въпрос за мен нямам никва идея.Първоначално написано от Paramour
ПП:дадох ви малко сведения ако можете да ми кажете кво мислите.И попринцип не пиша такива романи![]()
Ех,този скайп ще ви изяде главите..
Не всички момичета пишат по скайп,аз лично
съм против връзките там..Противно ми е,когато
някой мой познат ми предложи в скайп..
Както и да е..
- Явно те харесва..Но ние няма как да ти кажем
100% дали е така..
Ти я познаваш най-добре..Направи й някакви
намеци и тем подобни и ти сам ще разбереш
дали тя има някакви симпатии към теб..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥