.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Мога ли да замина за САЩ без навършени 18?

Моля ви, не ме приемайте като поредното дете с неосъществими мечти. Това е най-съкровеното ми желание - да замина за САЩ или Германия, защото уча немски. Проблемът е, че нямам навършени 18 години и не знам дали има шанс да живея там без родителите ми.
    Знам по темата за пътуването в Европа, че ми трябва само нотариално заверено удостоверение от родителите, че ме пускат и някой, който да ме посрещне в дадената европейска държава. Но за Америка... Не знам, все пак това е друг континент.
    Това, което исках да ви попитам, е дали ще трябва да положа някакви изпити, ако изобщо е възможно заминаването ми, и какво ще са те. Също дали ще трябва там да се намери накакво приемно семейство (или някакви ронини) и каква ще е неговата роля в живота ми. мога ли да вляза ей така в американска гимназия?
    П.С.: Моля да ми отговорите сериозно, защото наистина искам да знам и затова питам в крайна сметка. Всички, които са против моето желание, ще помоля да не коментират, прочетох постовете им в друга тема, така че към наясно.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    В САЩ не се говори немски, пък и ти трябва виза, за да влезеш. Аз препоръчвам Германия.

О, да благодаря, много добре знам какъв език се говори в щатите. И все пак питам: мога ли да взема зелена карта ако съм под 18 и съм без родителите си??

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от Backoff
    О, да благодаря, много добре знам какъв език се говори в щатите. И все пак питам: мога ли да взема зелена карта ако съм под 18 и съм без родителите си??
    Мисля че неможеш да вземеш ....

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не можеш.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Някой може ли да ми отговори по принцип как може да заминиш да работиш в Америка!!! мерси предварително на някой ако ми отговори

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от JZfan
    Някой може ли да ми отговори по принцип как може да заминиш да работиш в Америка!!! мерси предварително на някой ако ми отговори
    Ако си студент в България можеш да заминеш на бригада за лятото. Или с работна виза, но това е малко трудно и ако си още в гимназията не мисли за този вариант.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Работната виза се дава от работодателя. Какъв е шансът че някой ще иска да ви извика да работите за него в Америка от България като в Америка има 320 мил човека? С др думи: забравете!

Като си започнал някакъв образователен курс тук, в България, защо първо не приключиш започнатото? Струва ми се, че доста бързаш. Доста по-лесно ще е да заминеш след завършването на гимназия и да отидеш в американски университет.

И все пак, разгледай тук:
    www.integral.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си