Оф моля ви, дайте някакъв съвет, направо не знам вече какво да правя. Последните няколко години изпробвах какви ли не визии - различни цветове на косата и прически, оформях си различно веждите, различен грим, различни дрехи, аксесоари, по-спортни, по-женствени, наистина какво ли не пробвах. И пак не се харесвам!

Имам чувството, че квото и да направя, промяната е супер минимална, а някои момичета и от най-малкото по-различно нещо се променят адски много. Аз съм някаква такава невлияеща се от нищо Много съм нещастна и супер много се комплексирам, че съм грозна, и става все по-зле с времето този проблем, задълбочава се.

Това ми скапва живота - все повече се притеснявам като общувам, понеже си мисля, че другите си мислят "ау тая ква е грозна и ужасна", срамувам се, все гледам в земята, крия се, все по-трудно ми е да гледам хората в очите от притеснение.

Като съм в магазин за дрехи или козметика ме е срам от продавачките, понеже мисля, че ме гледат с присмех и си мислят "тая пък кво си мисли, че като си купи тая блуза/тия гримчета и ще стане по-готина ли". Все гледам в земята и плащам набързо и си излизам колкото може по-скоростно, за да не ме гледат и да не се налага нещо да си говорим.

Отразява ми се и на отношенията с момчета, за секса по-добре изобщо не ме питайте. Адски комплексирана съм. Много се тормозя не знам това как се оправя ... Не мога насила да започна да се харесвам и с времето се намразвам още повече. Първо си мислех, че е от пубертета и ще ми мине, ама вече почти съм излязла от него пък става още по-тежко. Май имам нужда от специализирана помощ, ама не виждам как някакъв психолог ще ме накара да не се мразя.

Моля ви, помагайте с някви идейки или съвети, много ми е тежко вече