- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой изневерява повече?Мажете или Жените?
Реших да направя темата за да разбера мнението на вас..мъжете или жените изневеряват повече и защо???Искам и хора който са изневерявали да ми кажат защо са го направили???
Свободна съм във връзките си , следователно не изневерявам![]()
Абе има ли значение кой колко изневерява .. И пак да се делим на полове ..
Само се чудите с каква малоумна тема да запълните страницата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ми не инт ми е..пък който иска да не пишеПървоначално написано от NomNomNom
До изневяра се стига по ред причини.Въпроса ти е много относителен.Мъж,или жена няма значение прибягва до изневяра в следдствие на това,е нещо му липсва в отношенията с партньора си,били те сексуални или не.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Ей сега ще ти кажа точно какъв процент от жените изневеряват.
Това си е строго индивидуално,макар че преди известно време бях гледала някъде някаква статистика,но дори не я помня.
Има различни видове изневяра,не казвам,че да направиш това е правилно,но всеки си има причините.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Зависи си от човека.. принципи.. сьвест![]()
Трагедията е пълна...
чисто физиологигески жената може повече , от мъжът . Мисля .че мъжът е по-склонен .![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Когато има любов, нито един от двамата.Когато няма... еми, и двамата могат.
all day... all night... what the fuck?!
Трудно може да се каже, кой изневерява повече. За мен по-интересно е защо изневерява всеки пол.
Мъжете изневеряват просто защото им се иска да чукнат нещо чуждо (прост животински инстинкт). При жените това винаги е осъзнат и осмислен емоционален момент. Една жена за да изневери значи нещата във връзката и много куцат.
То си е до човек.Няма значение пола.Мъжете говорят повече за това и по тази причина хората остават с впечатление, че те го правят по-често.Това, че жените не споделят толкова, не значи, че и те не изневеряват![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мъжете изневеряват просто защото им се иска да чукнат нещо чуждо (прост животински инстинкт). Така си е ...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Няма значение от пола ,изневерява този ,който ненамира това ,което иска в полувинката си .По принцип ,за да има изневяра има и някаква причина (повечето са хора без принципи и грам уважение към човека до себе си )![]()
sleda ot lubovta
Попринцип жените, но понякога жените,ама като цяло жените!![]()
Заиграват се с всяко едно момче, аз дори и да се заиграя, ако не реша няма да го направя с чужда, но ако те се заиграят с някой, въпросния някой решава... Така си мисля аз, че е в повечето случаи.
![]()
Спурет мени мажете изневерявът повечи от жьените, штото не са здухани.
П.П. Постарах се, повече не мога.
По темата: Еднакво, бе, мен.
[quote="gogo4o4o"]Спурет мени мажете изневерявът повечи от жьените, штото не са здухани.
quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата: мъжете,но със съвсем малко по-голям процент от жените...примерно 2-3%
Жена,защото когато сексът с Него не шърши и той не иска да се промени(и остави Нея) си търсиш някого,който може да те оправи като хората.
Защото непосилно за някои схващания и жената иска да си бройка...
Защото ТОЙ е идиот и за нищо не става
Изневеряват,защото са жени и знаят,че могат да бъдат неустоими...