.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    anonymous768631
    Guest

Re: не е така

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Сама казваш, че си дете ама иначе си разтваряш краката нали ? Не искам да те съдя просто се дразня и ще ме извиниш. Извинявай ама сама си казваш,че едва ли не си хлапачка още, себе си не можеш да гледаш сама, но като става дума за секс отваряш краката ! ? Не мога да го разбера тва.Хора тва аборта въобще не е майтап за мен си е чисто убийство! Аз никога не бих направила аборт и няма да направя убедена съм на 100 % ! Мислете малко като правите нещо бе хора ! Тва не е шега работа !
    Доста добронамерен и незаядлив коментар.

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Сама казваш, че си дете ама иначе си разтваряш краката нали ? Не искам да те съдя просто се дразня и ще ме извиниш. Извинявай ама сама си казваш,че едва ли не си хлапачка още, себе си не можеш да гледаш сама, но като става дума за секс отваряш краката ! ? Не мога да го разбера тва.Хора тва аборта въобще не е майтап за мен си е чисто убийство! Аз никога не бих направила аборт и няма да направя убедена съм на 100 % ! Мислете малко като правите нещо бе хора ! Тва не е шега работа !
    Доста добронамерен и незаядлив коментар.
    Отрицателен коментар,започващ с извинение за последвалите ми думи ?! Трябва ли сега и аз да копирам твоето мнение , в което ме прати ""у лево"?! Мисля ,че е глупаво да продължаваме.

anonymous768631
    Guest

Едно "Моля да ме извиниш, но..." не извинява, когато след него стоят "ти си лайно, педал, боклук"...

И не, няма нужда да копираш коментара ми. Аз не съм претендирал, че не се заяждам, затова ще го повторя сам:

Я у лево!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Досега не съм видяла нещо аргументирано и логично от човек,с ник завършващ на -тоу,-ту и колкото още Уууууу-та и оооооо-та.Ти не правиш изключение.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Едно "Моля да ме извиниш, но..." не извинява, когато след него стоят "ти си лайно, педал, боклук"...

И не, няма нужда да копираш коментара ми. Аз не съм претендирал, че не се заяждам, затова ще го повторя сам:

Я у лево!
    Просто приключвам по темата ,защото сам признаваш,че се заяждаш. И като за последно те пращам там от където си се появил на бял на свят и ти пожелавам малко повече акъл през 2011 : ) Приятно ми беше : )

anonymous768631
    Guest
    И на нас. Лек и спокоен ден!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Я спрете да вдигате стари теми за да се кучкате-аман
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    всеки прави грешки... все пак сме хора и никой не е застрахован от нищо! а колкото до ебриона - това НЕ Е ЧОВЕК няма нито разум,нито чувства,не е личност и ако се смяташе за убийство щеше да е наказуемо

Дано авторката е прочела предишния ми коментар... "анонимчето", прабаба ми със сигурност би те подкрепила.
    God is an idiot, I have DNA...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Я спрете да вдигате стари теми за да се кучкате-аман
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен
    Аз съм възмутена и дори шокирана от някои мнения тук.Някой от вас казват,че бебето в 4 седмица нямало сърдечна дейност,не дишало или нямало мозъчна дейност,едва ли не е някаква съвкупност от клетки там,напълно безчувствена.Та нали всички ние сме една голяма съвкупност от клетки-без значение 5-15 или милиони.За мен човешкото същество е такова още от момента на зачатието,и това детенце е напълно равнопоставено на възрастния човек.И със сигурност бих си го родила ако стигна до подобен избор
    Не упреквам авторката,че е направила аборт.Тя е взела решението,тя ще живее с последиците от това решение.Дано да се пази повече занапред и да си е научила урока.Живота е преди всичко отговорности-към себе си и към околните.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DNA
    Дано авторката е прочела предишния ми коментар... "анонимчето", прабаба ми със сигурност би те подкрепила.
    Баба ми беше '23г. родена, говорехме си за аборти и тя ми разправяше как колежките й правели нелегално по онова време Била е учителка, но сме си говорели за секс и презервативи с нея. Лека й пръст.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Стига опреквахте момичето .. малко хора в нейната ситуация биха задържали детето. Тя е още дете, не може да опази себе си (както е ясно от забременяването), камоли да се грижи за едно живо същество .. не е, честно заради нейните грешки детето да страда. След години нека роди, да го гледа, да си го обича и да му се радва... но за в момента според мен поне това най-правилното решение.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    и тук дори не става въпрос кой е за аборта и кой против
    и аз съм против,но ако не дай си боже на мен ми се случи да забременея на 16 и аз ще го махна
    според мен едно дете трябва да е желано и родителите му да са сигурни че го искат и че могат да му осигурят пълноценен живот още преди зачеването му

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм възмутена и дори шокирана от някои мнения тук.Някой от вас казват,че бебето в 4 седмица нямало сърдечна дейност,не дишало или нямало мозъчна дейност,едва ли не е някаква съвкупност от клетки там,напълно безчувствена.Та нали всички ние сме една голяма съвкупност от клетки-без значение 5-15 или милиони.За мен човешкото същество е такова още от момента на зачатието,и това детенце е напълно равнопоставено на възрастния човек.И със сигурност бих си го родила ако стигна до подобен избор
    Не упреквам авторката,че е направила аборт.Тя е взела решението,тя ще живее с последиците от това решение.Дано да се пази повече занапред и да си е научила урока.Живота е преди всичко отговорности-към себе си и към околните.
    До 9тия месец няма добре развита нервна система, не усеща нищо.
    God is an idiot, I have DNA...

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Сега ще ме извините за просташкото изказване ,обаче доразвиването на тази логика води до извода че фелациото е геноцид ...

До авторката,мацка тука е пълно с критици,не ги слушай - shit happens , правилно постъпваш! Кви деца на 16 години ?! Само в моите очи ли това е по страшно от аборта?
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Кви деца на 16 години ?! Само в моите очи ли това е по страшно от аборта?
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    Пловдив
    Абе вие луди ли сте ?! Как да го запази ... така проваля 3 живота - нейния, на детето (което няма никаква вина) и на приятеля й. Имат ли дете бъдещето им е обречено. След 20 год. ще работят под средната класа и няма да имат пари да го обличат това дете, защото тяхните няма да вечно до тях. По-добре мъртво отколкото да живее мизерно. Предполагам повечето от вас нямате и идея какво е всеки ден да трепериш и да се чудиш как да изхраниш семейството.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

може би варианта с махането е по добрия чесно казано не искам да си го помислям ако аз бях в това положение но силно те подкрепям за това решение надявам се след това всичко да е наред и да гледаш само напред

Град
    Stara Zagora
    бе хора аз ще ви кажа че не трябва само убйство аз не съм доктор не съм папата ама ви казвам не е било лесно решение сценария не е бил :Дали да го убия или да му дам живот като скапан циганин който проси по улицата или да го изоставя в домове. Казвам ви ако беше го родила тва дете нямаше да усети истинско щастие всички лапита ще му се подиграват туй че момичето е направило добро решение
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    E защо така ? Това е убийство ! Трябваше да го запазиш И ти от многото или аботртират или ги оставят в домовете Жалко
    Тя е избрала по-малкото зло.

Да оставиш детето в дом след като нямаш никакви средства да го гледаш и то да израсне в беднота, мизерия и необразование е много по-зло, отколкото да направиш аборт. Тъжно, но истина.

надявам се никога да не попадна в подобно положение

Град
    Пловдив
    1. Авторката се нарича "дете" още в началото на темата. Не знам за вас, но под "дете" аз разбирам нещо невинно, неопетнено, а да правиш секс на 16 далеч не е невинно нещо.
    2. Чрез аборта тя не е постъпила по правилния начин - по-добре да роди детето и да го даде в дом, защото така поне му дава шанс (па макар и минимален) да живее, да има семейство (много бездетни семейства в България искат да си осиновят деца, още повече, ако не са от ромски произход).
    3. Независимо от всичко абортът е УБИЙСТВО, дори детето да е нямало развита сърдечна, мозъчна или каквото и да е друга система! Ами ако вашите майки бяха постъпили така с вас? Нямаше да пишете тъпи коментари из форумите!
    4. Каквото посееш, това ще ожънеш! Е*еш се на 16 - раждаш на 17. Човек трябва да поема последиците на действията си! Но УВИ.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ох...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от dimaaaa
    1. Авторката се нарича "дете" още в началото на темата. Не знам за вас, но под "дете" аз разбирам нещо невинно, неопетнено, а да правиш секс на 16 далеч не е невинно нещо....

Щом аборта е разрешен официално не се смята за престъпление и именно това, че плодът не е индивид е в основата на това! Аборта е личен избор, който и без всички простотии е достатъчно тежък за вземане. Каквото и решение да вземе едно момиче трябва да получи само и единствено подкрепа, а не да я упрекват всички...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си