- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета пишете ми и не ме упрекваийте !
Доста добронамерен и незаядлив коментар.Първоначално написано от anonimchetou
Отрицателен коментар,започващ с извинение за последвалите ми думи ?! Трябва ли сега и аз да копирам твоето мнение , в което ме прати ""у лево"?! Мисля ,че е глупаво да продължаваме.Първоначално написано от kartacha
Едно "Моля да ме извиниш, но..." не извинява, когато след него стоят "ти си лайно, педал, боклук"...
И не, няма нужда да копираш коментара ми. Аз не съм претендирал, че не се заяждам, затова ще го повторя сам:
Първоначално написано от kartacha
Досега не съм видяла нещо аргументирано и логично от човек,с ник завършващ на -тоу,-ту и колкото още Уууууу-та и оооооо-та.Ти не правиш изключение.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Просто приключвам по темата ,защото сам признаваш,че се заяждаш. И като за последно те пращам там от където си се появил на бял на свят и ти пожелавам малко повече акъл през 2011 : ) Приятно ми беше : )Първоначално написано от kartacha
И на нас. Лек и спокоен ден!
Я спрете да вдигате стари теми за да се кучкате-аман![]()
всеки прави грешки... все пак сме хора и никой не е застрахован от нищо! а колкото до ебриона - това НЕ Е ЧОВЕКняма нито разум,нито чувства,не е личност и ако се смяташе за убийство щеше да е наказуемо
Дано авторката е прочела предишния ми коментар... "анонимчето", прабаба ми със сигурност би те подкрепила.
God is an idiot, I have DNA...
Първоначално написано от britzy
Аз съм възмутена и дори шокирана от някои мнения тук.Някой от вас казват,че бебето в 4 седмица нямало сърдечна дейност,не дишало или нямало мозъчна дейност,едва ли не е някаква съвкупност от клетки там,напълно безчувствена.Та нали всички ние сме една голяма съвкупност от клетки-без значение 5-15 или милиони.За мен човешкото същество е такова още от момента на зачатието,и това детенце е напълно равнопоставено на възрастния човек.И със сигурност бих си го родила ако стигна до подобен избор
Не упреквам авторката,че е направила аборт.Тя е взела решението,тя ще живее с последиците от това решение.Дано да се пази повече занапред и да си е научила урока.Живота е преди всичко отговорности-към себе си и към околните.
Баба ми беше '23г. родена, говорехме си за аборти и тя ми разправяше как колежките й правели нелегално по онова времеПървоначално написано от DNA
Била е учителка, но сме си говорели за секс и презервативи с нея. Лека й пръст.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стига опреквахте момичето .. малко хора в нейната ситуация биха задържали детето. Тя е още дете, не може да опази себе си (както е ясно от забременяването), камоли да се грижи за едно живо същество .. не е, честно заради нейните грешки детето да страда. След години нека роди, да го гледа, да си го обича и да му се радва... но за в момента според мен поне това най-правилното решение.
и тук дори не става въпрос кой е за аборта и кой против
и аз съм против,но ако не дай си боже на мен ми се случи да забременея на 16 и аз ще го махна
според мен едно дете трябва да е желано и родителите му да са сигурни че го искат и че могат да му осигурят пълноценен живот още преди зачеването му![]()
До 9тия месец няма добре развита нервна система, не усеща нищо.Първоначално написано от scanadal
God is an idiot, I have DNA...
Сега ще ме извините за просташкото изказване ,обаче доразвиването на тази логика води до извода че фелациото е геноцид ...Първоначално написано от scanadal
![]()
До авторката,мацка тука е пълно с критици,не ги слушай - shit happens , правилно постъпваш! Кви деца на 16 години ?! Само в моите очи ли това е по страшно от аборта?
☆ Addicted to Addictions
Първоначално написано от BgHtH
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Абе вие луди ли сте ?! Как да го запази ... така проваля 3 живота - нейния, на детето (което няма никаква вина) и на приятеля й. Имат ли дете бъдещето им е обречено. След 20 год. ще работят под средната класа и няма да имат пари да го обличат това дете, защото тяхните няма да вечно до тях. По-добре мъртво отколкото да живее мизерно. Предполагам повечето от вас нямате и идея какво е всеки ден да трепериш и да се чудиш как да изхраниш семейството.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
може би варианта с махането е по добрия чесно казано не искам да си го помислям ако аз бях в това положение но силно те подкрепям за това решение надявам се след това всичко да е наред и да гледаш само напред![]()
![]()
бе хора аз ще ви кажа че не трябва само убйство аз не съм доктор не съм папата ама ви казвам не е било лесно решение сценария не е бил :Дали да го убия или да му дам живот като скапан циганин който проси по улицата или да го изоставя в домове. Казвам ви ако беше го родила тва дете нямаше да усети истинско щастие всички лапита ще му се подиграват туй че момичето е направило добро решение
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Тя е избрала по-малкото зло.Първоначално написано от DREAM95
Да оставиш детето в дом след като нямаш никакви средства да го гледаш и то да израсне в беднота, мизерия и необразование е много по-зло, отколкото да направиш аборт. Тъжно, но истина.
надявам се никога да не попадна в подобно положение
1. Авторката се нарича "дете" още в началото на темата. Не знам за вас, но под "дете" аз разбирам нещо невинно, неопетнено, а да правиш секс на 16 далеч не е невинно нещо.
2. Чрез аборта тя не е постъпила по правилния начин - по-добре да роди детето и да го даде в дом, защото така поне му дава шанс (па макар и минимален) да живее, да има семейство (много бездетни семейства в България искат да си осиновят деца, още повече, ако не са от ромски произход).
3. Независимо от всичко абортът е УБИЙСТВО, дори детето да е нямало развита сърдечна, мозъчна или каквото и да е друга система! Ами ако вашите майки бяха постъпили така с вас? Нямаше да пишете тъпи коментари из форумите!
4. Каквото посееш, това ще ожънеш! Е*еш се на 16 - раждаш на 17. Човек трябва да поема последиците на действията си! Но УВИ.
Ох...![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от dimaaaa
Щом аборта е разрешен официално не се смята за престъпление и именно това, че плодът не е индивид е в основата на това! Аборта е личен избор, който и без всички простотии е достатъчно тежък за вземане. Каквото и решение да вземе едно момиче трябва да получи само и единствено подкрепа, а не да я упрекват всички...