- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- The Vampire diaries/Дневниците на вампира
Здравейте беше ми малко скучно,за това реших да пусна една темичка за любимотоми сериалче : Дневниците на вампира!И да ви попитам кой от геройте ви допада най-много.И харесва ли ви това че главната геройня е българка?
![]()
![]()
![]()
Педварително се извинявам за допуснатите правописни грешки!![]()
Мен лично ми допада Деймон![]()
много си мисля, че тази тема Първо я има и Второ не е за този раздел![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Еми аз съм тук буквално от 3 минути и незнам още много много така че много ме извини ще се науча![]()
![]()
Деймънт и да харесвам че главната героиня е българка.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
още по радващо е че в новия епизод говореха на Български , и Нина която не го владее много добре се справи блестящоо <<![]()
най много ми допада Керълайн .. някак си ме впечетлява повече от другите ..
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Мен малко ме е яд дето Деймън изневери на чувствата си и се използваха взаймно с другата вампирка отначало бешеи после стана
![]()
Страхотен сериал <333 На мен любимци са ми Елена и Деймън и се надявам накрая да са заедноа последния епизод беше много добър особено часта дето говореха български
![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~