.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

СКУУУУУУУУУУУУУКА!

Здравейте! Искам да попитам дали на някой му е скучно, защото на мен ми е ацки скучно и не мога да си намирам интересни занимания.
    Мама ми каза че било от възраста. Вие какво мислите?

Град
    In Love ;]]
    Като начало си оправи правописа,защото е аЦки зле ...
    Второ: Намери си хоби,и излизай с фр-та...води си дневник,чети книги (на теми които са ти интересни) може да си измислиш някое кътче навънка,примерно аз често сядам под едно дърво и си рисувам като ми е скучно Организирай пикник с приятели някъде,разхождай се,и прави нещо което на теб ти е интересно...Първо си задай въпроса какво искаш...например,да речем че ти се иска да ядеш филия с мед - отивай и яж филия с мед.Ако ти се разхожда - разхождай се,ако ти се пикае - отивай да пикаеш.Прави кфото искаш (в границите на РАЗУМНОТО!!!) като ти е скучно,и внимавай да не направиш БЕЗ да искаш някоя глупуст

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Излизай с приятели.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Аз играя компютърни игри или чета книги за рицари или индианци на телефона , на телефона да четеш книга е 1000 пъти по-приятно и не се изморяваш и изобщо е много готино . Ако си момиче забрави игрите то може, но като пораснеш (ако си на 12 и ако си Лилито ) :P

Хах на мене мноо радко ми е скучно...винаги си намирам некво занимане комп,фр,слушане на музика,гледане на тв светът е пълен с занимавки...

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

дай си скайп да лафим че и на мен ми е скучно

Първо ти!

На който му е ску4но да си даде skype

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си