.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моля Ви, прочетете!!!

Здр на всички аз съм на 14г. и искам да ви питам, има ли начин да сънувам всяка вечер? Няма значение какво, просто много обичам да сънувам (най-вече кошмари, никфа идея защо) и каквито и да е др. сънища, пробвах като си мисля за разни неща малко преди да заспя, но не действа Моля ви, ако знаете някакъв начин да споделите.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз всяка или почти всяка вечер сънувам.Това може би се дължи на разнообразния ми живот-учене,приятели,спорт и т.н. Сънят е свързан с живота,който живееш-неговите предизвикателства... Чети книги,ако искаш да сънуваш кошмари гледай страшни филми(ама истински филми на ужасите);живей разнообразно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали има такъв начин,с който да сънуваш
    всяка вечел някакъв сън..
    - Прочети някоя криминална книга,която наистина
    ще ти хареса и ще мислиш за нея,след това има
    вероятност да сънуваш нещо..
    - Или преди лягане си помисли за нещо..
    Независимо какво..
    Не ти гарантирам,че ще има ефект,но при мен понякога
    има..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мс за отговорите Ще пробвам с филма довечера

За пръв път се натъквам на човек,който харесва да сънува кошмари.Де да можеше да се разменим...

аз веднъж такъв кошмар сънувах, че като се събудих сърцето ми щеше да изскочи, да не говорим каква уплаха, почувствах се сякаш умирам, за мое щастие сънувам рядко и то само неща и хора за които си мисля постоянно

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Като стана дума за сънища се сетих да споделя,че ми се е случвало да се събуждам смеейки се. Смешен сън,започвам да се смея насън и явно наистина се смея.. събуждам се и продължавам да се смея. Веднъж като спахме с майка ми като наближава края на съня ми ..и аз тъкмо се събуждам и тя ми каза че в началото е чула да дишам някво странно,след тва хихикане и послее.. големия смях и тя се смя заедно с мене.. На някой друг случвало ли се е? Много е готино! До колкото помня някъде 3 пъти ми се е случвало това,но може и повече да са.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си