.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    нз защо те интересуват другите? те ако искът нека да го правят и на 5-6 години...ти ако искъш го направи и на 20 това си е твоя работа секи сам решава кога да го прави.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Индивидуално е, всеки избира и отговаря за избора си. А и сексът освен повод за запознанство, не е повод и за гордост (макар че за доста хора е нещо свръхвелико).

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Гледай филма "40 годишен девственик".Много отговори ще получиш.Но както казаха,всеки отговаря сам за себе си!Всеки минава през това,което ти минаваш в момента и се нарича-пубертет.А как ще го изживееш си е твой проблем и никой освен теб не носи отговорност за последствията.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BiGDoG
    е то няма секс без чувства все изпитваш нещо ...
    ти ше кажеш, че нема

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В сексът няма нищо лошо, стига да се прави от зрели, разумни и отговорни хора, които са в състояние да приемат евентуалните физически и психически последствия от действията си. А 13-14 годишните не са такива. Знам, че се мислят за достатъчно големи, "готови" и какво ли още не, но истината е, че са си още деца.
    Сега ще последват коментари от рода на "Има 13 годишни с повече акъл от 20 годишни". Да ама не. Има 13 годишни, които си въобразяват, че е така.

Въпроса кой е "по висш" няма да го коментирам. Комплексарски истории всякакви. Но все пак е факт, че болшинството от полови активни 12-14 годишни правят секс само за престиж, защото било модерно и защото си мислят, че това ще ги направи "готини".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

приятелките ти не са виновни, че ти си грозна :Р

Това, че си девствена не те прави по-висша от нея. Сексът не е престъпление.
    Това, че написа тема, също не те прави по-висша от нея. Смешно е секса да се обсъжда толкова много и вече е по-смешно да се парадира с девственост, отколкото с липсата и.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: И това те прави по-висша от другите ли ?

Цитирай Първоначално написано от nillz
    Темата я отворих защото доста съм мислила по тоя въпрос и ми се искаше да споделя с някой..Благодаря ако сте прочели малкия ми роман )
    Следващия път като имаш супер ценни мисли - извикай ги от балкона

май проблема не идва от това че тя се мисли за по-висша от теб ,а от това че ти я мислиш за по-висша всеки си решава сам за себе си кое е добре за него и кое не .. и коя си ти че да съдиш хората и да пускаш тъпи теми по форумите ? гледай си живота и се радвай за себе си че няма да има от какво да се притесняваш като трябва да обясняваш на децата си кога ти е бил първия път

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    и мен тва много ме дразни. а още повече тия дето са много грозни и с грамадно самучуствие.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Re: И това те прави по-висша от другите ли ?

Цитирай Първоначално написано от nillz
    Всяко второ момче иска да спи с тая и оная, но съм сигурна, че ако има дъщеря ще иска да я опази..
    Айде стига с тоя феминизъм бе, да не я е насилвал, курвето само си е било съгласно...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    От тези теми край няма.

И какво искаш, браво да ти кажем? Защо се бъркаш в живота на другите? Свой нямаш ли си? Правела секс, пушела, била на 13. Да, лошо е. Да, рано й е. И к'во? Тя родители няма ли, че ти ще я съдиш? Не я правело повече от теб.. а това, че ти си мишка, която търси подкрепа зад екрана на машина и се зомбира по цял ден, прави ли те повече от нея?

Спрете да гледате чуждия, имате си собствен живот. Кой какво прави си е изцяло негов/неин личен проблем, не ваш.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

мноо ясно че е по висша
    вече ще почнат да отварят момичетата докато са в коремите на майките дори : - )
    напрао през пъпа с 1 бургия праят дупка и глей к'во става ш'се раздаваме : - )
    Путките да мрът

Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    мноо ясно че е по висша
    вече ще почнат да отварят момичетата докато са в коремите на майките дори : - )
    напрао през пъпа с 1 бургия праят дупка и глей к'во става ш'се раздаваме : - )
    ттва бих го пробвал : - )
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си