- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И това те прави по-висша от другите ли ?
нз защо те интересуват другите? те ако искът нека да го правят и на 5-6 години...ти ако искъш го направи и на 20 това си е твоя работа секи сам решава кога да го прави.
Индивидуално е, всеки избира и отговаря за избора си. А и сексът освен повод за запознанство, не е повод и за гордост (макар че за доста хора е нещо свръхвелико).
Гледай филма "40 годишен девственик".Много отговори ще получиш.Но както казаха,всеки отговаря сам за себе си!Всеки минава през това,което ти минаваш в момента и се нарича-пубертет.А как ще го изживееш си е твой проблем и никой освен теб не носи отговорност за последствията.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ти ше кажеш, че немаПървоначално написано от BiGDoG
![]()
В сексът няма нищо лошо, стига да се прави от зрели, разумни и отговорни хора, които са в състояние да приемат евентуалните физически и психически последствия от действията си. А 13-14 годишните не са такива. Знам, че се мислят за достатъчно големи, "готови" и какво ли още не, но истината е, че са си още деца.
Сега ще последват коментари от рода на "Има 13 годишни с повече акъл от 20 годишни". Да ама не. Има 13 годишни, които си въобразяват, че е така.
Въпроса кой е "по висш" няма да го коментирам. Комплексарски истории всякакви. Но все пак е факт, че болшинството от полови активни 12-14 годишни правят секс само за престиж, защото било модерно и защото си мислят, че това ще ги направи "готини".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това, че си девствена не те прави по-висша от нея. Сексът не е престъпление.
Това, че написа тема, също не те прави по-висша от нея. Смешно е секса да се обсъжда толкова много и вече е по-смешно да се парадира с девственост, отколкото с липсата и.![]()
Следващия път като имаш супер ценни мисли - извикай ги от балконаПървоначално написано от nillz
![]()
май проблема не идва от това че тя се мисли за по-висша от теб ,а от това че ти я мислиш за по-висшавсеки си решава сам за себе си кое е добре за него и кое не .. и коя си ти че да съдиш хората и да пускаш тъпи теми по форумите ? гледай си живота и се радвай за себе си че няма да има от какво да се притесняваш като трябва да обясняваш на децата си кога ти е бил първия път
![]()
и мен тва много ме дразни. а още повече тия дето са много грозни и с грамадно самучуствие.![]()
![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Айде стига с тоя феминизъм бе, да не я е насилвал, курвето само си е било съгласно...Първоначално написано от nillz
От тези теми край няма.
И какво искаш, браво да ти кажем? Защо се бъркаш в живота на другите? Свой нямаш ли си? Правела секс, пушела, била на 13. Да, лошо е. Да, рано й е. И к'во? Тя родители няма ли, че ти ще я съдиш? Не я правело повече от теб.. а това, че ти си мишка, която търси подкрепа зад екрана на машина и се зомбира по цял ден, прави ли те повече от нея?
Спрете да гледате чуждия, имате си собствен живот. Кой какво прави си е изцяло негов/неин личен проблем, не ваш.![]()
мноо ясно че е по висша
вече ще почнат да отварят момичетата докато са в коремите на майките дори : - )
напрао през пъпа с 1 бургия праят дупка и глей к'во става ш'се раздаваме : - )
Путките да мрът
ттва бих го пробвал : - )Първоначално написано от Rhoads
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55