Познавам едно момиче което са я отворили на 13г. ... ама и тя изобщо не се притеснява..това, че е на 13 и пуши и се е*е не я прави по висша от мен..
Знам и за други момичета от моя град дето са си загубили девствеността на 12-13 годишна възраст. Какво си мислите че правите на толкова ранна възраст? Аз съм на 15 години и все още съм девствена, и не мисля скоро да си губя девствеността .. Все пак това е първия път..след години детето ти ако тръгне да те пита ти на колко години си направи сефтето (като гледам на там отиват нещата) как мислите да му отговаряте на това дете - Еми мене на 10 годинки ма отвори един батко който беше на 12 годинки :-D :razz: ... Просто ще е смешно..
Всяко второ момче иска да спи с тая и оная, но съм сигурна, че ако има дъщеря ще иска да я опази..
Не съм против секса..Просто съм против секса без чувства..Разбирам да сте заедно от повече време да си имате доверие за такова нещо ама да са познавате от 10 дена и вече да водите полов акт :(
Една приятелка е с приятеля си от 2 години, но все още не са го правили..пак казвам - Все пак това е първия път, никога не се забравя... :)
Темата я отворих защото доста съм мислила по тоя въпрос и ми се искаше да споделя с някой..Благодаря ако сте прочели малкия ми роман :))