- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Fructis - Какво мислите?
Та..купих си шампоан на Гарниер против пърхот и косопад ... ама тей или иначе косата ми не спря да пада![]()
Какво мислите за този шампоан ? Използвали ли сте го? Иии доволни ли сте?
Благодаря предварително.. !![]()
0bичам те..* [h]
Шампоанът ми харесва, макар че вече от много отдавна си мия косата с него и вече май е свикнала и ще трябва да го сменям! Като цяло е хубав, но имам чувството, че от скоро започнаха да му развалят качеството! Поне аз така мисля!
Първоначално написано от LipSy
Иначе и на мене ми харесва шампоана..обаче се дразня и се питам защо косата ми продължава на пада![]()
0bичам те..* [h]
Няма да спре да пада само от шампоанаПървоначално написано от nillz
Прави си подхранващи маски, балсами и т.н.
А може и да ти пада от сезона
Humans need fantasy to be human.
Ползвала съм не точно този, а един друг на Гарниер Фруктис и въобще не бях доволна! ;хх
аз ползвах един на Гарниер Фруктис за чувствителна кожа на главата ..ужасен е много ми се омазняваше косата от него
Hostis Honori Invidia
+1 и вместо да ми се изчисти пърхота стана още повечеПървоначално написано от Cucko0
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ясно..начи да зарязвам тоз шампоан и да се връщам пак на Dove![]()
0bичам те..* [h]
Този не съм го ползвала,но имаше един за боядисана коса,той ми харесва.А също така и маските са им хубави.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз съм ползвала на Dove за боядисана коса. Аз не съм боядисана, обаче шампоанът си вършеше съвсем нормална работа и бях останала много доволна от него и на скоро пак мисля, да си взема на Dove!![]()
Аз ползвам балсам и шампоан Garnier Fructis sleek & shine. Много съм доволна, косата ми става мека, не се оплита и мирише много приятно.
Против косопад си прави домашни маски и използвай и балсама, пък може да има ефект.
Лака за коса е много хубав![]()
На мен на Гарние нещата ми харесват. За тези пари са най-доброто, което можеш да си вземеш. Обаче за косопад специално мисля, че трябват по-сериозни неща.