- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чувствам се ужасно.
Оф,боже мили!Мен само петици ми дай!Сега един въпрос да ти задам.Ти като си учиш знаеш ли какво изобщо учиш.Или само зубриш.И как учакваш да не забравиш всичко за 3 дни?Абе мислете като учите,аз може да имам само четворки и петици ама поне ми остава нещо в главата.
Брях,брях
100% не си по-голяма от 5-6 клас, нали ? За петици децата тогава мислят, че са лоши оценки. То пък не може само шестици, нали ти трябва стимул, за да учиш? Със зубрене знаеш ли докъде ще го докараш? До това просто да имаш една отлична диплома, но примерно няма да можеш да отговориш на децата си някога, като те питат нещо от тези неща, които си забравила веднага, след като си ги научила и са те изпитали на тях евентуално. Аз се възхищава на баща ми - той не е бил отличник, даже да не кажа, че едвам е минавал, но за сметка на това има такава обща култура - каквото и да го попиташ, независимо на каква тематика, може да ти отговори. Това че не може да решава задачи по математика, например, не го прави по-глупав от майка ми, която има две висши, едното от които е английска фиология, но не може да ми отговори на един въпрос, дори свързан с английския.
![]()
Ми като си седми клас нека стимула ти да е това, че като имаш само петици, няма да влезеш в 1ва Немска ли, де да знам.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ооооо, тази година определено ти е НАЙ-ВАЖНАТА. Позволиш ли си да завършиш с по-малко от 6 по БЕЛ и математика, губиш си шанса за елитно училище.Първоначално написано от meriLinka
след 3-4 годинки ше се молиш да имаш 5... поне по някои предмети...Първоначално написано от meriLinka
Абе я стига..5-цата е добра оценкаПървоначално написано от xWandereRx
,, а и както казаха по-нататък ще се молиш за тая оценка..за това се радвай докато я има после ще става по-трудно и няма да ти е лесно и 5 да изкараш така,че не се отчайвай
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
може би докато учиш мислиш за излишни неща
гадже... приятелки .... излизания....
просто като сядаш да учиш спри да мислиш за тях и не как набързо да научиш за да седнеш на компа или да излезеш
замисли се малко ти си 7ми клас и тази година ти е най важна
наистина 5 е мн за някои хора![]()
но явно за тебе не е добра оценка
Боже и аз съм седми клас и се радвам на 3-4 ..![]()
Съсредоточи се повече и не мисли само за оценките дали ще имаш 5 или 6.Според мен е нормално, в 7 клас ти стават повече предметите-физика,химия и биология и може да си се притеснила просто.
Първоначално написано от xWandereRx
+1 като мене си![]()
![]()
Sex is:
Like Nokia - Connecting People
Like Nike - Just do It
Like Pepsi - Ask for More
Like Samsung - Everyone is Invated
Like Me - Too good to be TRUE!
Ебаси зубара зарибен... я ходи си намери гадже че си отчайващаПървоначално написано от meriLinka
![]()
Първоначално написано от Marky
Оф...пак немарлив коментар...Остави го момичето да учи,бре,тази година със сигурност й е най-важната,която ще й даде път в живота...В други теми се опитваме да убедим момичетата,че седми клас не е важно през колко гаджета си минал/а,а дали ще влезнеш в елитно училище или не...А тук е точно обратното,браво на нея,че има желание да учи и да си пробие път в живота...А гаджетата ще си дойдат с времето
Пълни глупости...и с 5 можеш да влезеш.Първоначално написано от meriLinka
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
meriLinka, здрасти.. На всички ни е ясно как точно по-разказвателните, от типа история, материала се дъвче, дъвче, докато госпожата не стигне до предаванията по БНТ. Сега абсолютно всички сме в твоето положение, учиш, подготвяш се, но имаш чувството, че не е достатъчно. Просто тази година по всеки предмет ни измъчват, за да можем да се подготвим максимално добре за края на годината. Мислиш ли, че една шестица ти показва, че имаш отлични знания по даден предмет, по Биология, да речем, мога да си отворя учебника, да чета от там и след като вдигна ръка да ми пишат 6ца. Това показва ли, че аз съм се трудила с часове? Не.. Понякога даже учители са казвали, че на някои тестове не са съгласни ученици, които наистина са добре с материала, но са допуснали елементарни грешки и им бъдат отнети точки да слизат до 4ки / 5ци. Така че, по-важно е ти да знаеш материала, отколкото да фигурират само 6ци, а ти всъщност след няколко дена да си достигнала кръгла 0. Просто опитвай да следиш нещата и не запомняй най-малкия детайл, по-скоро само най-важните неща, но прави връзка между предния и сегашния урок. \/
Училището НЕ Е направено, за да е интересно.Първоначално написано от meriLinka
За да изкарваш петици и слаби оценки, значи не си учила достатъчно. Не разбирам как ние бихме могли да ти помогнем в случая?