- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според вас на колко години е нормално да се направи татус ?
За себе си - аз не съм толкова постонна в харесването на нещо в себе си, за да се реша на нещо такова
За останалите - когато им дойде акъла.
Много ми е смешно като видя някакви лапета на 14-15 с татуировки..и те са си ги направили точно за "газария" ... аз в момента съм на 16 и знам каква татуировка искам,но ще си я направя чак след 18 годишна възраст..и да кажа само (ако има значение де) че е супер мъничка и на дискретно място.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз и в това няма да видя нищо лощо. Ако пък ходиш на някакво по-важно събитие ще се съобразиш с модела на роклята и готово.Първоначално написано от FuckingFreak
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Добре,вече не стее смешни,а направо трагични..защо ти е татуировка като си на толкова ранна възраст,защо бързате да се състарите,да си съсипете всичко детско останало във вас,да заприличате на простаци още от малки..има много време да се шарите,адски комерсиално е под 18 с татуировка..просто НЕ! (Да не говорим за проблемите с татуировките,които могат да доведат и до рак..)
• Обичай,за да те обичат! •
Няма значение възрастта .... трябва добре да осъзнаеш че това ще седи върху тебе до краая на живота ти !![]()
Тъкмо навърших 16 години и си направих да китката .. осъзнала напълно дали я искам .. според мене хора на 18 са с по детски акъл от мене![]()
На Николко! грозно е за момиче
A мъжете с татуировки са ужасни!!(не че без татуировки не са такива
)
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да решиш какво да си татуираш - над 25
Да си го татуираш може след 16-17 год, когато тялото вече е спряло да расте и татуировката няма да се деформира
"... Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I, we'll be young forever ..." ♥
17-18 год.,но много зависи!От човек до човек има разлика - може и на 30 да не ти дойде акъла , но може и на 17 да знаеш какво искаш.
Поне 18, ако не и повече. Преди това няма никакъв шанс да избереш нещо, което ще искаш да оставиш цял живот.
20 г/д .. защото по - рано не могат да преценят правилно, а и кожата се разтяга и се прее*ава всичко...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
на колкото се чувстваш готов.. и не за пеперудка, звездичка, йероглифи или плетеница на кръста ами нещо, което лично за теб има символика
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!