.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Размазване на грима

Здравейте, момичета :Р
    Имам малък проблем с грима.. като се гримирам и след 2-3 часа грима се размазва.. или по-точно се събира на гънките на клепача, не знам защо става така..не ми се изпотява лицето или нещо подобно.. ама е супер гадно Заради грима ли се получава така? Някой идея..?

Супер фен
    Град
    София
    Има такава тема вече..

Иначе, и майка ми е така - след 1 час и вече всичко и по гънките! Това става, защото навярно имаш по-голям клепач! Имаше една "основа"! Като се нанесе на клепача, се нанася и гримът и няма нищо! Но не знам точно как става и за какво става дума! Очаквай още отговори, аз ще потърся в интернет, за повече инфо!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Голям клепач, дрънци.
    От сенките е. Ако са кремообразни, се случва. По-рядко с праховидните, но е възможно, ако са някви измислени. Използвай хубава козметика и слагай фдт на клепачите преди това. Показа ми го една гримьорка, така гримът задържа ааадски дълго

Благоря, това с фдт ще го пробвам иначе сенките са на Руби Роуз, една голяма кутия.. ако има значение

anonymous708973
    Guest
    Има, има. Вземи назаем от приятелка - Буржоа, Севънтиийн. Флормар са по-евтинки - 3 лв единичната сенка, Мода - пак толкова. Виж разликата и инвестирай в хубави сенки.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Преди и на мен ми се получаваше така,но от както си взех основа за сенки не ми се е случвало.Дори със сенки на Есенс,Гоудън Роус и т.н.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Те са ми подарък по принцип
    Много ми се иска да си купя някакви по-качествени, с които да си правя опушен грим, ама нямам никаква идея..

anonymous708973
    Guest
    Сенки за опушен грим
    Имам лилавите, стоят невероятно (справка: На аватара ми и в темата за снимките в СЕКС), но не мога да правя опушен хич. Иначе серията е специално за това разработена.

За тези само хубави работи съм чувала )))
    Сори,че те занимавам, за цена може ли да ме ориентираш? Предполагам в Ивиса ще ги има

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И моите са на руби роуз и никога не съм имала такъв проблем.Слагаи фдт отдолу...между другото аз съм забелязала,че ако е някаква ''мазна'' кожата на клепача и се получава тва събиране на сенки

Вземи си база (основа) и няма да имаш проблем

Основата за сенки разрешава точно този проблем. Има на АртДеко, Гош, Манхатън, сигурно и на други по-достъпни марки.
    НЕ си слагай фдт на клепачите, що за лудост?!

Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Основата за сенки разрешава точно този проблем. Има на АртДеко, Гош, Манхатън, сигурно и на други по-достъпни марки.
    Моята е на Артдеко и е хубава

Да, тя ми е любима като ефект, но за съжаление се сгъстява страшно бързо и сега съм с друга.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е как няма да си сложи фдт? Колкото и добре да нанесен фдт,ако там няма пак си личи и е грозно

Град
    Плевен
    и моя се размазва най вече в училище и постоянно трябва да се оглеждам

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Е как няма да си сложи фдт? Колкото и добре да нанесен фдт,ако там няма пак си личи и е грозно
    ФДТ се слага на лицето, коректор под очите, а на клепачите се слага основа за сенки + сенки.
    Кожата там е нежна, както и под очите, фдт не е направен за да се слага на тези зони.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ФДТ се слага на лицето, коректор под очите, а на клепачите се слага основа за сенки + сенки.
    Кожата там е нежна, както и под очите, фдт не е направен за да се слага на тези зони.
    Точно така. За да не ти се размазва купи си задължително качествена основа и сенки. Аз ползвам на Дермакол защото след това и по 12 часа издържат. Лошото е че трудно се намират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си