- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коледни подаръци
От тук можеш да си поръчаш даже и със снимка, примерно на която сте ти и майка ти - http://www.unikalni-podaraci.com/sfera.htmlПървоначално написано от thelux
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
мерсиии многоооо на bebcho0o0o0oo.. и на loveyou,мислех че си имат някакво име тези преспапиета,но изобщо си нямах представа какво е![]()
мерси пак
).. а на баща ми още не съм измислилаа какво ще му купувам
(
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
от наще незнам какво ще искам сигурно пари или още една ел китара не се знае
иначе да ще подарявам на милото ми - мисля да го изненадам с някое секси белио, а може направо и без белио като по филмите с един шлифер на голо :д и така на татак :д
Ам имам 2 въпроса, и ако може някое момиче да ми отговори..
Мисля да купя на майка ми един от тези парфюми --> Tyk
Та ако не са хубави ще ми препоръчате ли някой за около 40 лв.?
И още един, какво бихте ми препоръчали да купя на сестра ми, която е на 21г.(ако има значение)?![]()
Всяка година си пожелавам едно и също нещо,ама така и не се случва,така че май опирам отново на материалните неща.Ами какво може да искам.. часовник,чанта,някакви дрешки.. пари-кой толкото даде.![]()
Аз също подарявам на наште винаги.![]()
http://shopping.bg/Sergio-Tacchini-P...100-ml-za-jeni този е многооо хубав,една приятелка го имаПървоначално написано от Reaper93
![]()
а ето и за сестра ти няколко идеи:
1. кошница с плодове,не е много оригинално,но и на вкус и на външен вид е хубавоhttp://podaraci.info/%D0%B2%D0%BA%D1...0%D1%8A%D0%BA/
2. може да и подариш някоя нейна любима книга,ако не знаеш дали има такава и ако обича да чете ако искаш може да ти препоръчам някои..
3.кутия за бижута,естествено вътре в нея може да сложиш някакво бижу,да не е празнаето тук има хубави и не са скъпи: http://www.profesionalist.com/3345335-list.aspx
надявам се да съм била полезна)
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
Точно този парфюм мислех да и взема
А кошница с плодове едва ли ще и хареса, книги не чете, и има кутия за бижута..
Мерси все пак за идеите, ще може ли да ми препоръчате някакъв по-хубав пръстен(знам, че се кефи на пръстени миналата години тя си избра един и и го купих), или някаква гривна?(сребърни)
Благодаря предварително..![]()
на мама съм и харесала една чанта
на баща ми многоо се чудя какво да му подаря
на сестра ми някакъв парфюм или блуза - още се чудя
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
ооо, Коледавече се сдобих с огромно коледно настроение
![]()
моя милост иска ретро преса и някоя блузка можеби![]()
на мама ще и вземем с брат ми комплект за маникюр (от тези електричните) http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=48335
на бащата - кожена мъжка чанта, че неговата се скъса вчеря и това бе добре дошло за мен![]()
а за брат ми още мисля - някое момче, ако може да подхвърли идейка ще е много добре. Той е на 23г, не носи сребро, за да е гривна и нз. Миналата година беше парфюм, тази искам нещо друго, но...![]()
ми тая година ще ми дадат пари,аз сама да си ги похарча за каквото искамИначе ми нз,за мама-обици(или нещо такова),ама за другите още не сам измислила
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
незнам какво ще подарявам ако подарявам .. иначе поне вече ще ми дават старото добро aуди 80 така и тка никой не го кара ... да го дрифтим чат пат
Аз не знам какво искам за коледаМоже би преса :/
Тва единственото за което се сещам че искам :Д
Иначе за тях...още го мисля, за майка ми-чанта или книга(обича да чете), за сестра ми тя сподели че иска червени шал,шапка и ръкавици, и мисля да и ги купя, ако тя преди това не си ги е. За малката..тя е лесна на всичко би се зарадвалаЗа брат ми НИЩИЧКО не мога да измисля...както и за бабите ми. Има още време!
Ако желаете посетете моята коледна тема- Да върнем коледния дух! http://www.teenproblem.net/f/viewtop...186309#8186309
аз по-миналата година и взех златна буквичка и много се зарадваПървоначално написано от Vikito0o
а и не сам много скъпи,започват от 30 лв
![]()
На мама ще и взема някакви обици или пръстен или ръкавици..но съм се спряла на обиците и ръкавиците..обиците да са в коледна кутийка.. абе незнам,ще се поразходим из мола ши видим С нетърпение очаквам коледа,,тоолкова е уютно и приятно![]()
Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;
искам само един подарък- пари :P
и ще ми пратят![]()
Според вас добра ли е идеята
да им подаря ръчно изработени неща
като подарък ? И по-точно да им
изплета някои работи:
На мама ръкавици или шапка,а на татко
- не знам![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Написах едно дълго,дълго писмо до "Дядо Коледа"
Попринцип им купувам подаръци.
На баща ми голям шоколад на Милка, а на мама нещо козметично.
На бибите и дядовците купуваме с братовчедите ни общ подарък.
На чичо и странка\леля и свако купуват родителите ми.![]()
Оф ръчно изработените..
Като бях малка им правих картички..
Тати като му ги подаря много са хубави, ау ау.. и после захвърлени в някой шкаф
Мама си пази всичко![]()
Предпочитам пари,защото в момента събирам за нещо голяма.Преди години им подарявах ръчно изработени картички и други такива,но вече спрях.
Искам Уакизаши и няколко тома на fullmetal alchemist.
На родителското тяло не съм измислил какво да взема. Вероятно пак ще мина със стандартните, типични, подаръци. Майка - парфюм/гердан/някаква козметика/ баща - мшка/подложка за мишка/някакъв по-скъп химикал/ ~
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Аз всяка година им купувам нещо,но сега нямам никаква идея още повече за баща ми![]()
Аз искам да им купя, но не знам какво. Може ли да ми помогнете?
Искам да ми подарят Димитър в кутия с панделка.![]()
![]()
Мм харесах си едно медальонче и мама ми го купи.. ей ми го подаръка![]()
на мама и взех една жилетка, която си беше доста скъпичка и за това на тати ще му взема един шоколад голям на Милка и без това ги обожава
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx