- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите по въпроса ?
^съгласна.
.. с това също.Първоначално написано от FuckedUp
а и наистина организмът ти не е развит, вероятно не си готова и психически.. защо бързаш?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Май и тя не знае защо бърза - на тази възраст човек изобщо не е готов за самостятелен живот и изобщо не е подготвен, за каквото и да било, камо ли за секс!Първоначално написано от Paramour
Според мен пиклите на 12-13 мислят, че изглеждат по-големи, отколкото са, но единственото, което постигат е другите да им се подиграват!
Както казаха и по-нагоре - "щом питаш, значи ти е рано"!
А по въпрос на това твое мнение...:
...Ми то и от името ти мога да съдя за това, че сe смяташ за нещо повече, отколкото си, както и че си слягаш малко повечко годинки!Първоначално написано от malkasladkaku4ka
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
аз и в друга тема го писах,но ще се повторя. Въпроса е в момента и човека до теб,а не в годините. Не може да имаш стереотип за правило -примерно: "след 16г вече може" и кат' ги навършиш айде юруш на е*ане. Не става така. Мисля че 14 е рано. За себе си аз не питах а просто се оставих сама да усетя нещата. Стана непринудено,искрено,в точния момент,с точния човек. Това може да стане както на 14 така и на 30. Преценяваш си![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Според мен няма подходяща и неподходяща възраст. Да, доста е тревожещ факта , че има момичета на по 12-13 години, който правят безразборен секс, но в крайна сметка ВСЕКИ си решава сам за себе си кога къде с кого и как ..Ако си намерила точния човек , Ако ти самата го искаш и ако си готова най-вече психически , то тогава го направи и въобще да не ти пука за годините... това са просто числа![]()
Първо си представи как някое момиче на 14 седи и кърми собственото си дете и после питай дали тази възраст е подходяща за секс... егаси и хората...
1 Защо,ако момичето е на 14 и момчето трябва да е на толкова? Ами ако е вече опитен младеж и знае за какво става дума? Ами ако си ползват кондом? Зависи си от хората!
Честно........много съм луда
+1 но не само..например в моя случай аз бях на 15 човека до мен също ..и двамата девствени,но пък образовани по въпроса. И всичко си беше прекрасно.Първоначално написано от Polia
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
в тая тема имаало западнали мнннн... боклуци
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ами....всеки човек е различен. Ако си чувстваш готова можеш да го направиш ,но по-добре си помисли по-въпроса. Според мен изчакай още 1 година.![]()
съгласна..Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .