.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^съгласна.
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Абе, ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ..пък ми правете секс 24/7..
    ПТ: Не.
    .. с това също.
    а и наистина организмът ти не е развит, вероятно не си готова и психически.. защо бързаш?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    ^съгласна.
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Абе, ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ..пък ми правете секс 24/7..
    ПТ: Не.
    .. с това също.
    а и наистина организмът ти не е развит, вероятно не си готова и психически.. защо бързаш?
    Май и тя не знае защо бърза - на тази възраст човек изобщо не е готов за самостятелен живот и изобщо не е подготвен, за каквото и да било, камо ли за секс! Според мен пиклите на 12-13 мислят, че изглеждат по-големи, отколкото са, но единственото, което постигат е другите да им се подиграват! Както казаха и по-нагоре - "щом питаш, значи ти е рано"!

А по въпрос на това твое мнение...:

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    пфф.. просто питах , защото ми беше интересно мнението ви по въпроса .. вие ме изкарахте едва ли не съм тръгнала да се наеба
    ...Ми то и от името ти мога да съдя за това, че сe смяташ за нещо повече, отколкото си, както и че си слягаш малко повечко годинки!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    аз и в друга тема го писах,но ще се повторя. Въпроса е в момента и човека до теб,а не в годините. Не може да имаш стереотип за правило -примерно: "след 16г вече може" и кат' ги навършиш айде юруш на е*ане. Не става така. Мисля че 14 е рано. За себе си аз не питах а просто се оставих сама да усетя нещата. Стана непринудено,искрено,в точния момент,с точния човек. Това може да стане както на 14 така и на 30. Преценяваш си
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не, поне 16...
    <N>

Според мен няма подходяща и неподходяща възраст. Да, доста е тревожещ факта , че има момичета на по 12-13 години, който правят безразборен секс, но в крайна сметка ВСЕКИ си решава сам за себе си кога къде с кого и как ..Ако си намерила точния човек , Ако ти самата го искаш и ако си готова най-вече психически , то тогава го направи и въобще да не ти пука за годините... това са просто числа

Първо си представи как някое момиче на 14 седи и кърми собственото си дете и после питай дали тази възраст е подходяща за секс... егаси и хората...

Град
    София
    1 Защо,ако момичето е на 14 и момчето трябва да е на толкова? Ами ако е вече опитен младеж и знае за какво става дума? Ами ако си ползват кондом? Зависи си от хората!
    Честно........много съм луда

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Polia
    1 Защо,ако момичето е на 14 и момчето трябва да е на толкова? Ами ако е вече опитен младеж и знае за какво става дума? Ами ако си ползват кондом? Зависи си от хората!
    +1 но не само..например в моя случай аз бях на 15 човека до мен също ..и двамата девствени,но пък образовани по въпроса. И всичко си беше прекрасно.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    Плевен

Re: какво мислите по въпроса ?

в тая тема имаало западнали мнннн... боклуци

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Ами....всеки човек е различен. Ако си чувстваш готова можеш да го направиш ,но по-добре си помисли по-въпроса. Според мен изчакай още 1 година.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    ами аз на толкова отворих приятелката си и мисля , че не съжелява. Няма значение на колко ще го направиш....важното е да се чувстваш готова и да го направиш с желание , а не само заради това ,че на приятеля ти му се иска или само ,защото си повлияна от мнението на другите и мислиш ,че ще те приемат за готина след като вече не си девствена.
    съгласна..
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си