- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Новата версия на скайп ?
Така.
И преди съм си сменяла версийте на скайп-а и винаги ме е питало, дали искам да ми изтрие хронологията.
НО последния път, когато рекох да изтрия сегашната версия, за да инсталирам най-новата, нищо не ме попита и направо ми я изтри(хронологията).
Има ли някакъв начин, да изтрия сегашната версия и да интална новата, но БЕЗ да ми се трие хронологията !?![]()
И как по-точно да процедирам - първо, второ, трето - какво да направя, за да се запази !?
![]()
Big or small, lies are lies!
Винаги пита за хронологията, просто си сбъркал някъде. Не знам дали има чекбокс, който като го чекнеш винаги да трие хронологията без да пита. Не ми се вярва.Първоначално написано от vagarious
ами, не винаги ме пита...
Вчера пробвах да сменя версията, но на настолния ми компютър и пак не ме попита.Затова не посмях направо да действам отново на лаптоп-а ми.
Да не би пък да има някакво значение това, че когато тегля нечий скайп, аз не натискам Save и после да си го инсталирам, a Run.Дефакто направо ми го инсталирва.![]()
инсталираш направо новата версия и си 6... какво ше се занимаваш да деинсталираш старата... аз скайп не съм деинсталирал досега..
Еми, защото когато стигне до 99% ми дава грешка(говорим за Помощ менюто на скайп и оттам обновлението) ..Първоначално написано от Tempest
влизаш в сайта, теглиш инсталатора, пускаш го и имаш нов скайп... грешка ако даде, проблема е в твоя телевизор...
Мерси, получи се.Първоначално написано от Tempest
![]()