- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,може ли лошя дъх да ви отблъсне от един човек?
Ако харесвате някой,но дъхът му е лош,какво следва за вас ...
Шии му купа дъвки, брат![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Уао,много оригинално.Другия вариант беше:Ще му подаря четка за зъби.Също така се радвам,че не криеш гей ориентацията си,много смело от твоя страна.
Да аз съм адски гей![]()
пп: Айнщайн, тва че казвам 'брат' не значи, че съм момче![]()
И не сори за четката, не мисля :P
В какъв свят живеем,жените да казват"брат"
Дискриминациияяя !!![]()
А сега вече ще ти отговора сериозно, щото ми е кофти само да се ебавам![]()
Ако го харесвам и има лош дъх, няма да ми е много приятно, но и няма някво ненормално такоа да го отрежа. Просто тактично някак си ще подхвана темата и нататък ще видим. Ако тая тема си я писал за теб,няма да е лошо да идеш на лекар. Доста често лошия дъх е свързан със проблеми със стомаха и кво ли още не. Не е задължително, но е възможно
Те така![]()
темата е добра
В интерес на истината съм имала такъф случейта проблема с дъха го реших споделих да един добър негов приятел и той му предложи дъфки каза , че били някакви специални който избелявали зъбите , а в случея бяга от Германия и така той дори не вадеше тия дъфки от устата си една след една ги дъфчеше
и така решиь проблема :P
Независимо от външната му красота, важна е и вътрешната, но от това следва, че чистите зъби и ментовият дъх са задължителни във визията на даден човек! Аз съм се сблъсквала и все още се сблъсквам с много такива екземпляри, а как реагирам ли? - гледам да не говоря често с тях или ако да, да е от разстояние!!![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Търпи ли се ?Ако не значи е за дъфки
![]()
Освен проблеми със стомаха,може и зъбите му да са зле(предполагам)
А как да разбера дали и моя мирише на спарен патладжан във селска бакалия ?
Първоначално написано от AniBG
+++++
и ще си копувам по често дъфки и ще питам а ти искаш ли ??Или ако е достааа лош ,ще му намекна да си измие забите или направо ще му го кажа зависи.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Имаше един в нашия клас дето не си миеше зъбите с месеци и понеже беше палячото на класа ходеше зад всички да им диша в носа - бахти гнусотията беше, ама като беше мой ред му шибнах два шамара и му казах, че ако не ги измие до следващия ден ще му стъжня живота..
Итоя се хвана! (въпреки, че наистина щях да го набия!)![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Много опасно женско си ти беПървоначално написано от AniBG
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами какво ще ходи да ми диша в носа - знаеш ли какво е някой да ти дъхне с миризма на умрели катерици, при положение, че не си е мил зъбите 4 месеца, беквално!!!![]()
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
И аз.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
мм със сигурност не е приятно... дъвки,освежители сичко има :P
Не, точно...няма да е приятно...пак ще има отблъскване, но няма да е баш някво... как да го кажа... 20% айде![]()
хЪх...
Може да ме отблъсне разбира се ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мен ми се е случвало...леле ужас едвам издържах и повевче никога не му званах....![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
![]()
на мен наскоро ми се случи такова нещо...
харесвах една, излязохме на кафе и.... доста кофти дъх... , а си бях намислил да я целуна, ама набързо се отказах![]()
<N>
Амии, не е много приятно. Мен лично би ме отблъснало.
![]()
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
честно казано личната хигиена е едно от най-важните неща. харесвам чисти хора...забога. ако има лош дъх следователно няма добра лична хигиена=>няма да го харесам.не съдя хората по това,но и това е фактор.. успех с дъвките![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!