- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,може ли лошя дъх да ви отблъсне от един човек?
Ооо, повярвай, и аз знамПървоначално написано от norain
Направо ме е страх да говоря с човека.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Чесно казано супер ще ме отблъсне това и ако не нямам никакви по сериозни чувства към тоя човек не бих се занимавала .. : ) Особено ако е някво гъзарче с косата , дрехите и всичко останало а без елементарна хигиена : ) ) ) )
Много Ясно!.
Направо се чудя накъде да се извъртя, че да не ми мирише.![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Може..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
има си дъвки за тая работа![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
Въпреки че темата е стара-да,ужасно е.Никога не бих тръгнала с някакъв такъв изметеняг ,извинявай ама щом дори зъбите не си мие не искам да си представям какво остава за къпането.
ПП-ако има здравословни проблеми и дъхът му да е следствие от това-пак НЕ го оправдава-защо ли ? Защото не ходи на лекар за да премахне оплакването => пак е неподдържан мизерник -айде![]()
Абе на вас колко пъти трябва да ви се каже, че проблема с лошия дъх не опира само до хигиена, а даже по-често е проблем със стомах, ранички в устната кухина, от притеснение на момента или нещо от сорта?
Сори, че ви го казвам, 'ма сте много кухи повечето![]()
Точно това исках да напиша. Дори кървенето на венците може да предизвика лош дъх (от разграждането на кръвта). Всички бягате от проблема. Ако държиш на един човек ще се опиташ да му помогнеш,а не да се мръщиш и да му се подиграваш зад гърба, както правите тука. Като в детска градина сте.Първоначално написано от machoka
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ми да ходят не лекар бе д'ге .Това също е занемаряване ако не знаеш![]()
Много зависи от човека.Ако е приятелят ми и е еднократно-не.Но иначе-бла.Ако е приятелят ми и се повтаря често,ще му кажа човешки да отиде да се прегледа.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има неща, които не се лекуват с таблетка Витамин Ц, а изискват време.Първоначално написано от britzy
хихи. . и аз не обичам хората да ми миришат :PПървоначално написано от AniBG
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да !мн ми е важна тази пуста лична хигиена!
love is gone!
+1Първоначално написано от machoka
Като бях по-малка,някъде на 9-10 имах проблем със стомаха и ми се появи лош дъх в устата...беше ужасно,спомням си как не исках да говоря и да се усмихвам,толкова ме беше срам,че някой може да усети.Дъвчех дъвки,но и те не ми помагаха кой знае колко.Добре,че скоро се оправих.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Еми к'во да следва, т'ва ще ме отблъсне.Първоначално написано от oman
Аз харесвам нещата в един човек комплексно, и лошият дъх разваля картинката. Не съм от хората, дето ще си кажат "Е, к'во, поне има хубави очи/усмивка"
Може да поговоря с него.
Всякакви неприятни миризми ме отблъскват - дъх, пот, немито тяло и т.н.
Така че, ако ти имаш такъв проблем, консултирай се със зъболекар, защото дъхът може да е следствие от проблем със зъбите, а не толкова от нередовно миене.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Колкото и хубав да е няма начин да не ме отблъсне..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
а ти колко си проста ограничена и куп още (''качества'') бих изброил просто нямам думи кои знае и ти ква си ти кво си мислиш че твоита уста не вони ? ти кое от ''лошият дьх може да е причинен от притеснение'' не прочете ама сигурно и тва е занемаряване нали бахти ужаса сиПървоначално написано от britzy
да