.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Няколко въпроси и от мен^

Здравейте Имам няколко въпроси.
    1. Имам зелени очи. Искам леко да ги подчертая,но не зная как.Идеи?
    2. Имам мазна коса. На 2ри ден вече е ужасна. Знам,че е от пубертета,но искам някак да я пооправя.Чух за сухия шампоан клоран, какво впечатление имате от него?
    3. Кожата също е същата като косата,мазна предразположена към образуване на пъпки. В училище започва да лъщи гадно и много да ме дразни. Как да я оправя и нея?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    1. Очна линия или тъмни сенки
    2. Не купувай измислени шампоани ... Пантен, Нивеа ... бла бла бла . Вземи си естествен, неутрален шампоан от плодове или нещо друго . Да, по-скъп е и трудно се намира, но шампоаните , които са уж против мазна коса са 99 процента еднакви и само 1 процент различни . Сама прецени какъв ще е ефектът
    Love is everything!

1. http://www.tialoto.bg/kozmetika/2010...eni-ochi.11019

2. Първо постарай се да си миеш колкото можеш по-рядко косата.. например ако я миеш през ден започни през два. Започни да си правиш домашни маски за мазка коса всяка седмица и я измивай с хубав шампоан. Можеш да се консултираш с фризиора ти за него.

3. Мии лицето си сутрин с антибактериален сапун. Ползвай крем за мазна кожа. В училище можеш да ползваш мокри кърпички, когато започне да лъщи..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    1. Очна линия или тъмни сенки
    2. Не купувай измислени шампоани ... Пантен, Нивеа ... бла бла бла . Вземи си естествен, неутрален шампоан от плодове или нещо друго . Да, по-скъп е и трудно се намира, но шампоаните , които са уж против мазна коса са 99 процента еднакви и само 1 процент различни . Сама прецени какъв ще е ефектът
    И аз така мисля,а за кожата незнам какво да ти кажа може да отидеш на дерматолог да ти даде някакъв крем.

Супер фен
    Град
    София
    Напълно съм съгласна с мнението на SladkaZagadka! А за мазна кожа мога да ти препоръчам конкретни продукти, които ползвам, тъй като от пубертета и на мен често ми се омазнява кожата въпреки!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Напълно съм съгласна с мнението на SladkaZagadka! А за мазна кожа мога да ти препоръчам конкретни продукти, които ползвам, тъй като от пубертета и на мен често ми се омазнява кожата въпреки!
    Какви продукти ползваш?
    Love is everything!

Супер фен
    Град
    София
    Ами мога да ти препоръчам предимно лосьони - за почистване и против омазняване:
    Eucerin - Dermo Purifyer <--- Аз я ползвам предимно за почистване и от пъпки, и от замърсявания и омазняване!
    Loreal - Pure zone - една приятелка го има и казва, че е много доволна от него!
    Lumene - Matt touch

Ако се сетя за други ще пиша! Дано съм ти била полезна.
    Женско съм!
    ^^

Супер фен
    Град
    София
    Garnier - Pure Aktiv (лосьонът): http://www.ivis.bg/garnier-pure-acti...%BB-p3504.html

Garnier - Pure (гел): http://www.ivis.bg/garnier-pure-acti...%BB-p3505.html

Garnier - Pure (маска): http://www.ivis.bg/garnier-skin-natu...BB.-p3112.html

Loreal - Pure Zone Cleansing Gel: http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-pu...BB.-p3037.html

Продължавам да търся още..
    Женско съм!
    ^^

1. Имам зелени очи. Искам леко да ги подчертая,но не зная как.Идеи?
    Ами очна линия и тъмни зеленикави сенки.. или просто черен молив.. (:

2. Имам мазна коса. На 2ри ден вече е ужасна. Знам,че е от пубертета,но искам някак да я пооправя.Чух за сухия шампоан клоран, какво впечатление имате от него?
    Аз също съм така.. използвам Wash&Go за мазна коса..
    Има подобрение. (:

3. Кожата също е същата като косата,мазна предразположена към образуване на пъпки. В училище започва да лъщи гадно и много да ме дразни. Как да я оправя и нея?
    Ами аз ползвах този крем; http://beautycosmetic.biz/images/evelinpurekrem.jpg и ми помогна наистина много!

П.С. Винаги си слагай крем преди да излезеш, да си легнеш, да се гримираш и т.н. (:
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен
    Град
    София
    Упсс... Това за пъпките го пропуснах! Такааам...:
    Eucerin - Dermo Purifyer <--- премахва пъпките и появата на нови, замърсяванията и омазняването (лосьон - нанася се върху лицето с тампон сутрин и вечер)
    Loreal - Pure zone <--- премахва пъпките и появата на нови, замърсяванията и омазняването (лосьон - нанася се върху лицето с тампон сутрин и вечер)
    Skincode - Essentials <--- почиставаща маска в средния слой на кожата (слага се 2-3 пъти седмично, стои се 10 минути)
    La Roche-Posay - Effaclar DUO <--- премахва пъпките и появата на нови, замърсяванията и омазняването (крем - нанася се върху лицето сутрин и вечер)
    Galenic - PUR <--- премахва пъпките и появата на нови, замърсяванията и омазняването (пяна/сапун за лице - миеш се с него при всяко къпане)
    Eucerin - Dermo PURIFYER <--- премахва пъпките и появата на нови, замърсяванията и омазняването, почиства мъртвият слой на кожата (скраб - миеш се с него при всяко къпане с коса)

Надявам се съм ти била полезна! Много информация, но на тема "продукти за лице/коса" мога да те зария! Е, дано съм ти била полезна! Ако имаш въпроси - питай!
    Женско съм!
    ^^

Супер фен
    Щом имаш зелени очи, подчертавай ги с контрастни сенки, очна линия или молив. За омазняването на косата - бих ти препоръчала да я миеш малко по-рядко, също да използваш маски против омазняване. В борбата с мазната кожа ще ти помогне редовното почистване с лосион без мазнини [ на етикета пише oil free]. Премахва излишния себум, почиства порите в дълбочина и предотвратява появата на пъпки. Вземи си също матиращи кърпички и ги ползвай в училище, когато забележиш, че кожата ти започва да лъщи.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    И аз съм със зелени очи и са ми казвали, че ми отиват много лилави сенки. За другите неща нямам какво да добавя

Голям фен Аватара на Sunshin3
    И аз имам зелени очи. Черна очна линия, черен молив. Сенки - лилави, прасковените също много подчертават очите, ванилия. За вечерен или просто по-тежък грим - опушен.

За косата - прави й най-вече домашни маски. Обикновените шампоани и балсами на пазара, които са уж за мазна коса не помогат много. Може да се посъветваш с фризиорката си и да вложиш малко повече пари в качествени продукти.

А за кожата - ако има много пъпки, най-добре да се посъветваш с дерматолог. Само с кремове не става, за хубаво почистване на кожата заедно с кремчета се изписват и специални хапчета/антибиотици. Тогава кожата може да се излекува напълно.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не смятам да се повтарям с хората преди мен. НО, аз намерих решение на проблема за омазняването на кожата когато си в училище/навън. Преди през лятото като бях на море си бях купила точно такива кърпички от Гърция, но открих доста по-прост начин : взимаш едно късче/деление/там както се нарича тоалетна хартия и го прокарваш,където лъщи като кърпа. Хартията има абсорбиращи свойства и дори кожата ти да не лъщи, то ще "събере" всичко излишно. Ако искаш обаче по-дълготраен ефект има и още един вариант който ти препоръчвам, ако кожата ти е мазна, но не го прави редовно : Измиваш кожата с антибактериален сапун/ измиващ гел и най - проблемните зони ги минаваш с малко спирт - знам,че сега доста хора ще ми се нахвърлят точно за това, но аз го казвам от личен опит. В момента кожата ми е нормална и ми излизат пъпчици само пред МЦ. Ако на момичето му се струва съмнително - да не пробва. ;]
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    П.С. Винаги си слагай крем преди да излезеш, да си легнеш, да се гримираш и т.н. (:
    Какъв? Този, който ти даде, става ли?
    Има някакви на Дева дневни по 5 лв? Изглеждат ми добре... С портокал на опаковката май бяха.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Re: Няколко въпроси и от мен^

1. Имам зелени очи. Искам леко да ги подчертая,но не зная как.Идеи? Моите са зеленикаво-пъстри можеш да видиш много идеи в темата "Ваши снимки с грим", които съм пускала.
    2. Имам мазна коса. На 2ри ден вече е ужасна. Знам,че е от пубертета,но искам някак да я пооправя.Чух за сухия шампоан клоран, какво впечатление имате от него? - Сухия шампоан на Клоран, бебешката пудра или квото и друго да използваш са за спешни случаи. Когато трябва да излезеш бързо и нямаш време тепърва да се къпеш. Не е подходящо да използваш подобни продукти всеки ден, защото запушват порите и скалпа ти ще се омазнява още повече.
    Относно въпроси 2 и 3 ти препоръчвам няколко неща.
    - 2 пъти в седмицата стойш 15-20 минути над тенджера с гореща вода, за да се напариш и да се отворят порите ти. След това ексфолираш кожата на лицето си с козметични трици (аз предпочитам от череши). Натурален продукт, струва макс 2 лева и няма да изсуши кожата ти.
    - След като си измила лицето си с топла вода от триците, нанасяш маска от зелена хума (отново евтин натурален продукт). Не трябва да използваш метални предмети докато правиш от хумата каша с помощта на топла вода и малко лимонов сок.
    Маската от хума можеш да нанесеш както върху лицето, така и върху косата си. Стоиш така 20-30 минути и изплакваш обилно с вода.

Още един важен съвет - не използвай шампоани за мазна коса. Те изсушават скалпа ти и по този начин го карат да отделя още повече мазнотия. Купи си ХИДРАТИРАЩ шампоан (на Ducray има много добър такъв, но е по-скъпичък), или ако не ти се дават толкова пори си купи шампоан за нормална коса, за честа употреба.
    След няколко седмици от маските с хума ще усетиш разлика според мен, на мен ми действаха повече от перфектно.
    За миенето на лицето през останалото време - вземи си възможно най-лекия измиващ гел и го мий сутрин и вечер с него. Не взимай нещо силно (като Гарниер Пюр/Пюр актив), по-нагоре съм описала причините(същите, поради които не е хубаво да използваш шампоани за мазна коса).
    Ако имаш възможност те съветвам да си вземеш на Авен този гел: http://www.adonis.bg/bg/catalog/7767.html или на Bioderma нещо от серията за мазна кожа.
    Всичко, което съм ти препоръчала е изпробвано на минимум 5 човека и е подействало. Не ти давам 100% гаранция, че ще ти помогне, но поне няма да ти навреди! Успех

Зелените очи най-добре изпъкват с наситени лилави, златисти или бежови сенки. И аз съм със зелени и от опит ти го казвам, не само защото така пише из нет-а .
    За мазна коса и кожа за жалост не мога да ти препоръчам нищо, понеже не съм имала такива проблеми, но за да не ти лъсва носа примерно, можеш да си вземеш пудра и си го пудриш когато се наложи. И по-добре си вземи медицинска козметика - La Roche Posay, Avene, Bioderma, нещо от тоя сорт.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Какъв? Този, който ти даде, става ли?
    Има някакви на Дева дневни по 5 лв? Изглеждат ми добре... С портокал на опаковката май бяха.
    Ами да.. но е по-добре преди лягане по-мазен крем.. или този който ти предложих.. (: <3
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си