.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Превод на едно изречение

Здравейте в момента превеждам един текст, но не мога да си преведа това изречение.Някои ако ми го приведе ще съм му много благодарна
    School,pupils sit the Key Stage 1 test, also known as SATs (Standard Assessment Test).

Град
    Plovdiv майна
    Училище, учениците държат Ключови Етапи 1 тест, известен също като спътниците

Голям фен
    Я напиши и малко преди това и тази запетая там ли е ?

Голям фен

Re: Превод на едно изречение

Цитирай Първоначално написано от Aleks111
    School,pupils sit the Key Stage 1 test, also known as SATs (Standard Assessment Test).
    Малчуганите полагат изпит, наречен Етап 1, познат още като тест за стандартна оценка.

Неспокосано е знам, просто ние нямаме такова нещо (вече може и да има нещо подобно, знам ли) и се чудих как да го преведа. Може вместо "тест за стандартна оценка" да използваш "малки матури" или "външно оценяване" (макар че не съм запознат от къде е идва оценяването и може да се получи неточност), ако прецениш, че е допустимо ...

ПП. Нека още някой запознат със самия формат на изпита се изкаже ... Аз знам, че това е някакво оценяване на 5-7 годишни дечица ...

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Infection
    Училище, учениците държат Ключови Етапи 1 тест, известен също като спътниците
    сериозно ли

Аз го превеждам като: Училище, малките ученици, полагат ключов тест, етап 1, познат още като САТ (стандартен тест)

Smile Моля за превод

Щастлива съм,че ви има.
    Май-много говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си