.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    София

Някой дето разбира от бележки.

Здравейте,днес много се изнервих и мисля,че ако утре отида на даскало ще си проимам проблеми....Та имам едни медицински бележки с печат АПМП-ИППМП,което до колкото знам значи зъболекарка...Та въпроса ми е някой ако знае,каква точно диагноза трябва да се постави ? Не за друго,но просто мисля,че тряя утре да не ходя да се успокоя малко...

Град
    София
    Плс,някой ако знае,че ми е за утре...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми аз си пазя за спомен едно листче с диагнози от училище и съм писала две в графата "зъболекар" обаче не съм сигурна дали са верни... Едното е "Car.med" - кариес, другото е "pulpitus" - инфекция
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

anonymous708973
    Guest
    Имам молба - ако някой може да прави бележки с една програма (име няма да казвам, хората си знаят, но НЕ Е фотошоп), моля да пише на ЛС.

Супер фен
    Значи аз докато бях от 9 до 12калс винаги минавахме с всякакви бележки и дори си ги пишехме ние и то класната знаеше,но в нашето у-ще няма какво да ти кажа и преди имах и снимки,но сега незнам къде е и немога да помогна,а точно за зъболекар нз...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си