.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ОГРОМНА БЕЛЯ СТАНА

ТЕМАТА Е НАПЪЛНО РЕАЛНА И ИСКАМ САМО СЕРИОЗНИ СЪВЕТИ !!!

Ами проблема е малко странен и доста срамен , но е самата истина
    Вчера бях с приятелката си и по едно време решихме да правим секс.
    В началото сичко минаваше напълно нормално , но по едно време както бяхме в мисионерска стойка ми се допърдя. По принцип съм пърдял много пъти пред приятелката си , но никога по време на секс. Помислих си ,че ще е малко неудобно и неприятно да го направя ,защото щях да разваля момента
    Опитах се да задържа напрежението , но по време на секса ме напъна още 5-6 пъти. Вече толкова много ме напъваше пръднята ,че вече едва издържах и понеже съм на принципа " ДОБЪР ЧОВЕК ЛОШИ НЕЩА В СЕБЕ СИ НЕ ДЪРЖИ" и реших да се изрежа лекичко без да чуе. Оказа се обаче ,че заряда е твърде голям и няма как да бъде тихо и затова реших да се издъня с пълна сила , барем поне да се посмеем.
    И така момента в който усетих ,че оръдието е готово да гърми аз се изцепих с пълна сила !
    Подадох газ и Рррряяяяззззз задника ми изгърмя като автомат !!!
    Приятелката ми малко се смути , но продължихме да правим секс
    И така вече стигам до същината на проблема........Бях забравил една подробност , а тя е ,че имах разтройство цял ден и бях забравил ,че ако пръдна така рязко може да се надрискам и точно така стана.
    От големия взрив се бях насрал малко и имах касмет може да се каже , щото ако беше малко повече щеше да се разтече навсякъде.
    Притесних се аз след като усетих , че съм се накъкал , но понеже съм пич запазих самообладание и веднага започнах да мисля как да изляза от тая левашка ситуация.
    В първия момент реших да приключа веднага с едбането и да си тръгна , но щеше да е много подозрително ако спра веднага след като се изпърдях и вероятно тя щеше да се усети ,че съм се насрал. Затова поебах я още около минута и казах ,че не ми се такова повече. След тва си обух гащите върху насрания гъз и си тръгнах буквално като насран без да давам обеснения.
    Приятелката ми обаче след това ми се обади и ме пита защо съм си тръгнал така изведнъж. Аз и казах ,че просто не ми се ебе , но тя не ми повярва и ме пита "Ами защо не остана поне да си говорим , никога не си тръгвал веднага след секс....нали винаги оставаш да си правим компания. Започна да ме пита има ли някакъв проблем и дали тя е виновна за това ,че съм избягал така спонтанно. Аз естесвено не можах да и дам смислено обеснения и просто затворих телефона.
    Моля дайте съвет , какво да изтъкна като причина......срам ме е да призная ,че съм се насрал.

Очаквам вашите съвети и моля ви не ми се подиграваийте.....на всеки може да се случи

Фен
    Град
    Дряново

Лелееееее човече кво прайш ти бре.......ти си тотално изпушил.
    Как може да пръднеш докато правиш секс лелееееее
    ОМГ тва е най-голямата секс издънка която може да съществува.....заклевам се. Ти си тотално изпръщял.......не ми се сърди но това е много смешно и срамно. Гледай приятелката ти да не разбира никога за това , защото ако скъсате един ден може да започне да го разказва на хората за да ти направи мръсно.

Оле побърках се от смях честно
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    То ясно,че е фейк това,ама ме разсмя,честно!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Re: ОГРОМНА БЕЛЯ СТАНА

Цитирай Първоначално написано от IzrudaBoss
    И така момента в който усетих ,че оръдието е готово да гърми аз се изцепих с пълна сила !
    Подадох газ и Рррряяяяззззз задника ми изгърмя като автомат !!!

Къртиш пич..

Супер фен Аватара на radeberger
    Я лЕгай да спиш бе, лапе недорасло.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Банално.

мн тъпо че си и затворил поне да беше казал че си се сетил че трябвало да свършиш няква работа...

Абе не е фейк темата . Истината ви казвам , насрах се докато правих секс и това е. Искам да ми кажете какво оправдание да изтъкна за това ,че съм си тръгнал от кревата без да дам обеснение. Гаджето почна вече да си внушава ,че не може да ме задоволи и затова съм избягал. Кажете кво да праим?

xaaxaxaxax

Кажи и че ти се е досрало адски много и не си искал да си признаеш пред нея......дрисльо

ИДИОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    OH........MY.......FUCKING.......GOD!!!!!!!!!!!! Деба от 1 седмица не съм влизал тук и веднага започвам да се спуквам от смях
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Пловдив
    Как няма да й обясниш и ще я оставиш да обвинява себе си бе, дрисльо

Ако може да дадеш телефона на дилъра, който те снабдява, изглежда предлага хубава стока хаахха.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Tи хубаво си се насрал, ама щех да се насера от смях (за малко..) ..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам смешно или трагично е когато някой няма грам мозък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си