- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за пиърсинга и татусите!
На ухото нали?Първоначално написано от AniBG
![]()
Самото пробиване изобщо, обаче докато си зарасне боли. Аз не можех да спя на страната, на която ми е обицата.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз не их си го направила, и да - на ухото!Първоначално написано от marin4itu
Иначе съм гледала хора, които имат флешове на хрущяла...
Това не си го представям колко боли!
Много ми е странно само, как правят толкова широка дупка??
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Слагат постепенно все по-големи обици (плъгове). Мисля че може и хирургически ако мераклията е мазохист/мързел.
На меката част е това с разширяването, а на хрущяла, ако не се лъжа, мисля че беше операционно. Нещо като изразване на хрущяла, обаче още един път казвам, че не съм сигурна.
Здравейте, можете ли да ми кажаете дали студиото 'На тъмно'-Варна,работи в събота и в колко отваря. Ще си правя индъстриъл, та също дали да си запазя час?![]()
Ул.”Воден” 19
Тел: 052 612598
Работно време:
Понеделник – Неделя – 10.30 – 20.00 ч
Неделя: 12.00 – 18.00 ч
От сайта го копирах.. не знам защо има 2 пъти неделя![]()
На колко години си, че се съобразяваш с това какво казва майка ти ? Все пак флеша ще е на твоето ухо, не на нейното. Мойта майка, като ми видя флеша ми каза, че не съм в ред и т'ва беше, така че слагай си едва ли майка ти ще ти каже нещоПървоначално написано от fuckme
![]()
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
Ами мен лично около година ме боля и първия месец и аз също спах на другата страна (: .. за флешовете на хрущяла - прави се херургично смисл .. режат ти хрущяла до колкото знам , защото не е кожа и не може да се разтегли чрез разширяванеПървоначално написано от AniBG
![]()
отговорете плс и аз искам ма едностраненПървоначално написано от CristalTear
I hate cold-blooded people !!!
Скоро време ще си правя пиърсинг на пъпа и се чудех понеже ще е лято .. след колко време горе долу ще мога да ходя на басейн??![]()
Здравейте! Имам проблем относно повторно продупчване на ушите, тъй като предните ми дупки се запушиха. Държах обеците повече от 2 месеца, но започнаха да гноят. Преди няколко дни ми се образуваха малки топчета точно под дупките отвътре. Не ме болят, но ме посъветваха да извадя обиците. Когато след 3 дни пробвах да си сложа отново обеците, влязоха малко по трудно и имам чувството че минават през топчетата. Благодаря предварително за отговорите и съветите!