.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    А пиърсингът на хрущяла не боли ли? Все пак това е твърдо...
    На ухото нали?
    Самото пробиване изобщо, обаче докато си зарасне боли. Аз не можех да спя на страната, на която ми е обицата.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    На ухото нали?
    Самото пробиване изобщо, обаче докато си зарасне боли. Аз не можех да спя на страната, на която ми е обицата.
    Аз не их си го направила, и да - на ухото! Иначе съм гледала хора, които имат флешове на хрущяла... Това не си го представям колко боли! Много ми е странно само, как правят толкова широка дупка??
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Слагат постепенно все по-големи обици (плъгове). Мисля че може и хирургически ако мераклията е мазохист/мързел.

Град
    Варна/Русе
    На меката част е това с разширяването, а на хрущяла, ако не се лъжа, мисля че беше операционно. Нещо като изразване на хрущяла, обаче още един път казвам, че не съм сигурна.

Здравейте, можете ли да ми кажаете дали студиото 'На тъмно'-Варна,работи в събота и в колко отваря. Ще си правя индъстриъл, та също дали да си запазя час?

Град
    Варна/Русе
    Ул.”Воден” 19

Тел: 052 612598

Работно време:
    Понеделник – Неделя – 10.30 – 20.00 ч
    Неделя: 12.00 – 18.00 ч

От сайта го копирах.. не знам защо има 2 пъти неделя

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    тва микро у-а изглежда яко само на корема под пъпа. на пръста е брутално циганско. иначе, естествено, че ще боли. аз не бих си направила. иначее за обици мога да ви посъветвам да не слагате сребро на сравнително нова дупка... аз така на една дупка от 1 година си сложих някви сребърни обици, ама явно не ми е било готово ухото за друг метал, или самото сребро е било прецакано.. но ми се възпали и хвана гной и беше много гадно.. наложи се с ножица да ми вадят залепналото за ухото винтче...опасна работа са пиърсингите и според мен само на доверени места трябва да се дупчите, дори и по - скъпо да ви излезе. а и поддръжката на дупките е важна. иначе аз умирам за флешшшшшшшшшшшшш. но майка ми не.
    http://prikachi.com/images/204/2690204Q.jpg <3
    На колко години си, че се съобразяваш с това какво казва майка ти ? Все пак флеша ще е на твоето ухо, не на нейното. Мойта майка, като ми видя флеша ми каза, че не съм в ред и т'ва беше, така че слагай си едва ли майка ти ще ти каже нещо
    Fuck all them h8rs
    Fuck all them hoes !

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

(:

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    На ухото нали?
    Аз не их си го направила, и да - на ухото! Иначе съм гледала хора, които имат флешове на хрущяла... Това не си го представям колко боли! Много ми е странно само, как правят толкова широка дупка??
    Ами мен лично около година ме боля и първия месец и аз също спах на другата страна (: .. за флешовете на хрущяла - прави се херургично смисл .. режат ти хрущяла до колкото знам , защото не е кожа и не може да се разтегли чрез разширяване

Град
    Хасково
    такаааа имам няколко въпроса
    в най-близко бъдеще ще си правя snake bite
    с какво си промивахте обиците ?
    колко време ?
    болеше ли ви много ?
    и колко ви излезна ?

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CristalTear
    такаааа имам няколко въпроса
    в най-близко бъдеще ще си правя snake bite
    с какво си промивахте обиците ?
    колко време ?
    болеше ли ви много ?
    и колко ви излезна ?

отговорете плс и аз искам ма едностранен
    I hate cold-blooded people !!!

Скоро време ще си правя пиърсинг на пъпа и се чудех понеже ще е лято .. след колко време горе долу ще мога да ходя на басейн??

Ibag
    Guest

Question Проблем с обеци

Здравейте! Имам проблем относно повторно продупчване на ушите, тъй като предните ми дупки се запушиха. Държах обеците повече от 2 месеца, но започнаха да гноят. Преди няколко дни ми се образуваха малки топчета точно под дупките отвътре. Не ме болят, но ме посъветваха да извадя обиците. Когато след 3 дни пробвах да си сложа отново обеците, влязоха малко по трудно и имам чувството че минават през топчетата. Благодаря предварително за отговорите и съветите!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Ibag Виж мнението
    Здравейте! Имам проблем относно повторно продупчване на ушите, тъй като предните ми дупки се запушиха. Държах обеците повече от 2 месеца, но започнаха да гноят. Преди няколко дни ми се образуваха малки топчета точно под дупките отвътре. Не ме болят, но ме посъветваха да извадя обиците. Когато след 3 дни пробвах да си сложа отново обеците, влязоха малко по трудно и имам чувството че минават през топчетата. Благодаря предварително за отговорите и съветите!
    Пръскай се с оксикорд и промивай с кислородна вода. Ако правиш това и не се получават нещата, трябва да отидеш при човека, който е пробил ушите и той/тя да ти каже какво да правиш.
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    ----

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си