- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я предразположа да си говорим за Секс
Зарибяваме се целувки и т.н но не знам как да я предразположа да си говорим за Секс.Ако може някаква игра ли нещо такова и аз не знам !![]()
Когато се виждате пускай по някоя ръчичка и виж как ще реагира, ако приема всичко на шега и няма против си на прав път![]()
Е докато се целувате не се ли натискатепонатисни е малко питай е дали е имала сексуални контакти (дали го е правила до сега ) едва ли ще те одреже и да ти каже няма да ти кажа айде чао след като има целувки а-у ;pp дано да съм помогнала
един приятел ме заговори след като гледах във фейсбука кой плод съм и вика сливка
и от там почна да ме разпитва много си дрънкахме след тва
![]()
![]()
Щом питаш значи още си малък![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Да я предразположиш да ГОВОРИТЕ за секс?!![]()
тва е нещо уникално, брат...![]()
all day... all night... what the fuck?!
еми пича мисли че гаджето му я срам да говори за секс.. и то сигорно е така еми направо почни да я разпитваш и кажи че няма нищо срамно във това![]()
щом от сега ти е филм да я предразположиш да говорите за секс ... еми къто стане време да я предразположиш да го правите какво ще правиш тогава незнам![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Първоначално написано от LoLiPoP4o
ем нищо няма да прави бе ти пък бахти пича пак първо ще попита ти кво си помисли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()