.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да я предразположа да си говорим за Секс

Зарибяваме се целувки и т.н но не знам как да я предразположа да си говорим за Секс.Ако може някаква игра ли нещо такова и аз не знам !

Повече от фен Аватара на mkio
    Когато се виждате пускай по някоя ръчичка и виж как ще реагира, ако приема всичко на шега и няма против си на прав път

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Е докато се целувате не се ли натискате понатисни е малко питай е дали е имала сексуални контакти (дали го е правила до сега ) едва ли ще те одреже и да ти каже няма да ти кажа айде чао след като има целувки а-у ;pp дано да съм помогнала един приятел ме заговори след като гледах във фейсбука кой плод съм и вика сливка и от там почна да ме разпитва много си дрънкахме след тва

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

незнам, ама моето гадже.. тя ме предразполага всеки път :Д
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Щом питаш значи още си малък
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да я предразположиш да ГОВОРИТЕ за секс?!
    тва е нещо уникално, брат...
    all day... all night... what the fuck?!

еми пича мисли че гаджето му я срам да говори за секс.. и то сигорно е така еми направо почни да я разпитваш и кажи че няма нищо срамно във това

щом от сега ти е филм да я предразположиш да говорите за секс ... еми къто стане време да я предразположиш да го правите какво ще правиш тогава незнам
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o
    щом от сега ти е филм да я предразположиш да говорите за секс ... еми къто стане време да я предразположиш да го правите какво ще правиш тогава незнам

ем нищо няма да прави бе ти пък бахти пича пак първо ще попита ти кво си помисли

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си