- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е аналният секс да ми харесва повече?
м може да ви звучи тъпо въпроса но , ше питам.. нормално ли е според вас аналния секс да ми харесва повече от вагиналния , до толкова ,че да искам само анален без вагинален... някой изпитва ли същите желания ? ...
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Да, гейовете.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
^+
+1! Не вярвам някое момиче да ти се върже само на анален (незнам от кой пол си, но залагам на мъжкияПървоначално написано от ImmoralMind
)
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Като й гледам предишните мнения е момиче. Иначе, май е нормално. Всеки си харесва различно нещо.
Да те питам аз друго нещо нормално ли е да правиш ''секс'' толкова малка :P
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
Е т'ва ме разби!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ще съм спокойна, че няма да забремени момичето.
Елементарно, Уотсън!
И внимавайте с излишните постове, да не го отнесете за 5 дни!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е , кво лошо има в това че съм на 16 и правя анален секс с човек , който обичам и , на когото супер много държа : ) Попитах защото просто леко се тревожа..
Спам.
kalpazanka
П. П. Предупреждението още си важи.
all day... all night... what the fuck?!
Поне от това което са ми разказвали приятелки и сам чел насам натам знам, че жените изпит реално удоволствие от вагиналния секс, чак след 18-20-тата си годишнина.
Ми, щом ти е кеф..........кое му е ненормалното?
Честно........много съм луда
+10......колкото и да отричам............Първоначално написано от Maceto96
![]()
Честно........много съм луда
Нормално ли е да имам косми на главата си![]()
Сладурке нали не беше правила още вагинален?Как така знаеш кое ти харесва повече като едното не си го правила?Първоначално написано от Maceto96
![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
майче ниту едното нееПървоначално написано от rali4ka1
![]()
мии на мен лично не ми харесва, не съм пробвала, а и не искам се пак там си е за др работи не да пъхаш щяло и нещяло
![]()
ем нормално аз съм момче и повече ми харесва да праскам в гъза щтот е по тясно са нз женската какво и е ама на мен ми е кеф![]()
![]()
вътре в теб се крие един горд гей
troll