- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е аналният секс да ми харесва повече?
да ако си гей !!!!!!!
Feed The Trols
напраиш ли го веднъж отзаде... остава странно. ама няма нужда да ползваш призервативи
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
давай само така..то ще ти омръзне и тогава ще пишеш "нормално ли е вагиналния да ми харесва повече от аналния"
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Първоначално написано от Maceto96
набор 96 и вече са му отворили консервата....дееба и "новото поколение" ти що не вземеш на 16 и близнаци да родиш ???в![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
да, нормално е, случва се при 4% от жените
Според мен е нормално.Всеки си има предпочитания..... не виждам нищо лишо в това![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Нормално е....не се тревожи....прави това което ти харесва![]()
![]()
![]()
Какво означава нормално ли е това ,нормално ли е онова.Всичко е въпрос на гледна точка.Щом ти харесва,значи е нормално!Ако се изкажат 10 човека ,които не харесват аналния секс ,ти кво ще престанеш да се чукаш отзад щото някой мухльо във форума ти е казал ли?Това определено е глупаво))
![]()
аххахаххахаПървоначално написано от ImmoralMind
по темата : всеки човек си има разлизни предпочитания и така...
<N>
ми харесва ми да .. и знам , че всеки си има предпочитания но все пак ми е странно .. за тва реших да пусна темичката но вие драги съфорумници ме убедихте че това е нещо нормално и естествено , за което ви благодраря... : )![]()
Егати предложението,сигурно ще приеме.Мен ме земи за кум а?Първоначално написано от Maceto96
![]()
Ивито!Моята секс френдка!
Ако си сериозна и темата не е ебавка значи сме създадени един за другПървоначално написано от christina98877
![]()
Няма нищо ненормално в това.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
какво,предлагаш ми услуги на магистрална фея ли.. ? или просто нямаш пари да се грижиш за тях и си търсиш доходиПървоначално написано от Maceto96
сори,аз такива предложения не отказвамПървоначално написано от juveteam
кой е казал че ще се женим та да си кумПървоначално написано от miroandonow
само татко да стана е предложението
![]()
и разбира се че ще приема