- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? / Vol. ***/
Позната и едно момиче дето харесвах преди време...
Никол?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
моя добра приятелка
Ивета ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добра приятелка и братовчедка ми
Илияна ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бивша приятелка на братовчедка ми..
Милен?
на мама братовчед
София ?
приятелка
Никол ?
не познавам
Ваня ?
една дето беше в моя клас от 6 до 7 клас![]()
Сиси ?
майката на една моя приятелка, супер пекана е![]()
Даниел?
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
edin priqtel,pekan e ...
Rosen
Курбели,а не бензин, дерайльор,а не мотор, капли, а не шестнайски, велосипед,а не кола !!
Приятел
Бритни?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Бритни Спиърс - една приятелка![]()
Антонио?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
приятел
Михаил?
"Sy was 'n slim meisie. . . totdat jy val in die liefde!"
познат
Вероника ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
леля ми![]()
Мария?
"Sy was 'n slim meisie. . . totdat jy val in die liefde!"