- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някой който да е под 14 и да не е праил секс...
Не мога да разбера толкоз ли е за хвалба че някой е праил секс на 13-14-15 .. мале аз сега съм на 19 и за първи път бях на 16 и половина когат праих секс(и то с човек който ме чакаше 6 месеца докато реша),а сега минеш ли 14 и не си правил почват едва ли не да ти се подиграват че си смотан и т.н,даже познавам хора(момичета)който не че толкоз им се прай ами просто ей така искат да праят да не изглеждат смотани и комплексирани в очите на другите.Хора спрете се малко това не е най-важното,има си време за всичко,или ако сте решили да праите нещо го направте с човек в който истински сте влюбени и обичате(няма по хубав секс от този)а не просто за едната бройка..
Който иска може да пише и да каже мнение![]()
Еми нз,аз съм на 14 и половина и не съм правил,смотан ли съм ?![]()
Забелязвам, че всяка втора тема тук е по този въпрос, сякаш всички искат да ни покажат колко високо морални са, като не са правили секс на 13-14-15 и т.н![]()
Не ме интересува другите на колко са започнали да правят секс, всеки сам решава, аз решавам за себе си
Еми повечето искат да се изфукат. А и има някой които наистина го правят и си мислят, че вече са най-велики...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
И аз съм на 17 и нещо и не съм ибал и ко ми пука?![]()
Няма значение кога,а с кого и от какви чувства са водени действията. Поне аз така мисля.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аз съм съгласна с теб, нооо много ще има да ти плюят темата..Както винаги със работи от сорта на 'то си е моя живот и бла бла' за тва ти си знай за себе си пък другите да си правят квото искат. Много от тях след години ще си кажат 'и за кво ми трябваше толкова рано да го правя' ама след дъжд качулка. Да си се оправят кат знаят![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
И аз така. За никъде не бързам дажеПървоначално написано от mlakniwe2
аз съм на същото мнениеПървоначално написано от bitchwolf
Женско съм..
+1...Първоначално написано от dani4ka97100
Но се пак не да го направиш на 10-11год,защото вече ги има и такива...Аз не ги опреквам и тея деца,но всеки си знае кога,а те тогава не мислят,защото всички сме били на тази възраст и така...![]()
Абе, този тип теми като тази започнаха да стават по чести от "има ли вероятност да съм бременна" .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На 17 - девствен и няма да го направя докато не намеря точното момиче за това и не настъпи подходящия момент. Мога да чакам още поне 3 - 4 години ... Това ме разграничава от останалите хора - животни!
Просто не ме ебе пък и като си девствен можеш да чакаш. Не те напира толкова, колкото ако си другото яче...
Евала пич! Малко като теб останаха със здрав разум.Първоначално написано от Saphire
![]()
Тц, изоста'аш !Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Абе, скоро четох, че актрисата от Стъклен дом, Яна Маринова се е отворила на 12........кат гледам не е умряла
Честно........много съм луда
Направих темата за да видя мнения,не да се опитам с думи да вкарам акъл или съвети..а просто мнения!!!Щото не мога да си представа защо много момичета и момчета го правят просто за да не ,,останат по назад"...Все пак се надявам да има повече хора които да го направят с чувство и любов а не само за едната бройка!
.. и кво?
Като го напишеш мислиш ли, че ще промениш мисленето на малките??
Да се оправят .. щом нямат акъл ще си търсят последствията ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Biskfitka
който каквото иска ,това да прави ...
Малък град,големи филми ....
четеш ли кво пиша..казах че акъл не мисля да давам,а койт иска да пише...пък някой кат го дразни да не гледа вообще темата,повярвай тука има мн по тъпи теми,ама кат им видя заглавието и не влизам да четаПървоначално написано от Hilary_
Като цяло и на мене ми е много интересен този въпрос ?? Аз съм на 14 и не съм правила .. не мисля ,че сега му е времето пък и има много по - важни неща.![]()