.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Девственост ииии моят проблем.

Родителите ми са мега консервативни на тема секс.Според тях аз трябва да започна да водя полов живот,когато се омъжа.Сега съм на 17 и преди седмица загубих девствеността си с човек ,с когото сме заедно от 3 години.Но ,сетя ли се за нашите и започват угризенията.За споделяне и дума да не става ( не ме съветвайте да поговоря с тях и че така вс ще се оправи).Ако им кажа такова нещо просто не ми се мисли какво ще ме направят.Таа... с приятелят ми го направихме 1 път(случи се спонтанно) и затова после му казах,че още ми е рано да започваме да го правим и той ме разбра.Та има ли някакъв начин нашите да разберат ,че вече веднъж съм го правила (освен чрез гинеколог)?Как да прикрия това?
    Страхувам се.Ами ако се случи да имам проблем с половата система (без да съм водила полов живот) ,а се наложи да ида на гинеколог с майка и ако разбере ,че веднъж сме го правили?Какво ще правя тогава

Ми ако те не те проверят лично,или не отидеш на генеколог няма как да разберат.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    майка ти ако е толкова тъпа че да пита гинеколога дали си девствена и ако той е толкова тъп и непрофесионален че да отговори нещо различно от "аз съм доктор" им кажи да си държат носовете извън вагината ти щото си е твоя!

Супер фен
    Еми кацка няма как да те разберат по др начин ... бъди спокс...
    Иначе не мисля и ,че ще иска да те заведе на генеколог,а и ако те накара измисли нещо и готово...кажи,че те е срам и т.н...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

най-малкото е, че девствената ципа е доста еластична в някои случаи и ако генеколога не спазва лекарска тайна, то винаги можеш да се оправдаеш, че се е скъсала при разтягане

ейй.... прави колкото искаш секс ... просто гледай да не будиш подозрение в родителите си те няма така изведнъж да решът айде на генеколог... ако видят промяна в тебе и се осъмнят тогава... дръш се както си се държала до сега прави си секс и си прави кефа....
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o
    ейй.... прави колкото искаш секс ... просто гледай да не будиш подозрение в родителите си те няма така изведнъж да решът айде на генеколог... ако видят промяна в тебе и се осъмнят тогава... дръш се както си се държала до сега прави си секс и си прави кефа....
    +1

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    и аз подкрепям.. в крайна сметка не си малка нито пък връзката ти е от вчера..така че живей си живота
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Към авторката на тази сърцераздирателна тема - мило дете, обръщам се към теб с най-чисти и добросърдечни помисли. Бъди така любезно и си чети написаното от теб отново и отново и ще разбереш, че само си си отговорило. Сериозна съм! Как може на 17 да имаш такова ограничено мислене. И поне малко себеуважение нямаш ли, че ти да разполагаш с най- личните си неща. Ваще ползват ли ти четката за зъби? Правила си сИекс, а мама и тати ни даваааат. И ко прайм? GET A LIFE!!!

Фен
    Град
    Дряново
    За да нямаш главоболия карай само на анален и свирки.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Време е родителите ти да разберат,че не си малко детенце..Та след година ти ставаш на 18 и си пълноправен гражданин...Вместо да седиш и да се притесняваш за мнението на вашите,по-добре погледни от положителната страна-направила си го с човек,когото обичаш и това е най-важното.Радвай се на живота и на връзката си и изчакай да станеш пълнолетна и тогава им сподели,ако решиш,че си готова... Успех от мен
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти вече си достатъчно голяма,за да
    водиш полов живот...
    А и си достатъчно голяма,за да отидеш
    сама на гинеколог,но пък ако те накарат,
    кажи,че се притесняваш или тем подобни..
    Те изведнъж няма да ти кажат "хайде на
    гинеколож"...Спокойно,не е настъпил
    края на света..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    и аз съм на това мнение се пак си на 17 имаш доста лично пространство в което ваще не навлизат

Град
    София
    И все пак аз мисля,че трябва да поговорш с тях и да кажеш,че повечето ти приятелки са го направили на 14-15,а ти на 17 с човек,когото обичаш...А иначе наистина ще е странно майка ти да пита гинеколога...А той едва ли ще е толкова шокиран от 17 годишно НЕдевствено момиче,че да сподели на майка ти просто ей така...

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    "Мамо, мамо, спънах се в училище и се ударих в ръба на чина по срамните части. После имаше кръв и много ме болеше. Май съм се отворила! *sob* *sob*"

Работи винаги.

Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    +1
    +2 но и то не се ходи на гинеколог ей така...то без причина според мен няма да те заведе.така че просто се дръж нормално и избягвай темата
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    майка ти ако е толкова тъпа че да пита гинеколога дали си девствена и ако той е толкова тъп и непрофесионален че да отговори нещо различно от "аз съм доктор" им кажи да си държат носовете извън вагината ти щото си е твоя!
    +1 Те вече някой родители прекаляват!Да питат гинеколога дали дъщеря им е девствена!!!Тогава наистина ще е ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!

Доктора няма прво да съобщава такива неща на никой.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Re: Девственост ииии моят проблем.

Цитирай Първоначално написано от lexlex
    Родителите ми са мега консервативни на тема секс.Според тях аз трябва да започна да водя полов живот,когато се омъжа.Сега съм на 17 и преди седмица загубих девствеността си с човек ,с когото сме заедно от 3 години.Но ,сетя ли се за нашите и започват угризенията.За споделяне и дума да не става ( не ме съветвайте да поговоря с тях и че така вс ще се оправи).Ако им кажа такова нещо просто не ми се мисли какво ще ме направят.Таа... с приятелят ми го направихме 1 път(случи се спонтанно) и затова после му казах,че още ми е рано да започваме да го правим и той ме разбра.Та има ли някакъв начин нашите да разберат ,че вече веднъж съм го правила (освен чрез гинеколог)?Как да прикрия това?
    Страхувам се.Ами ако се случи да имам проблем с половата система (без да съм водила полов живот) ,а се наложи да ида на гинеколог с майка и ако разбере ,че веднъж сме го правили?Какво ще правя тогава
    Добрите новини са че даже и гинеколога не можи да кажи дали си детствена или не със сигурност, само дали химена ти не е скъсан. А химена можи да се скъса по много причини, не само чрез полов акт. Няма как да разберат освен ако не им кажеш. Той, на никой родителите им няма да са очаровани ако разберат че водим полов живот. Седменайсет е напълно нормална възраст да почнеш да водиш полов живот, и е нормално да имаш такива желания. Недей да възприемаш ограниченото мислене на родителите си, а прави каквото ти искаш, все пак сме 21 век, и все пак си почти на 18, не някакво детенце на 13 дето нищо не разбира.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

.... Ебати родителите ... Нормално е да се притесняват, ама за какво па да не ти дават ... Живота си е твой и дет се вика "ако искаш и главата си троши" ... Според мен, не си направила нищо лошо и това, че ако разберат ще ти се карат е пълна простотия,,, не си на 12 години !!! Грешно разсъждение имат ваще

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Че майка ти да не е хрътка да те дебне дали си се ебала или не. И защо чак до сватбата, другата година навършваш 18 и живота и си е твой, кво тя щи държи сметка дали си девствена или не. И не мисля, че има нужда да се притесняваш.

+1, че хименът не се разкъсва само от полов акт. Една приятелка не е правила секс, но е "отворена", защото ползва тампони
    Чувала съм, че може да се разкъса и от шпагати примерно...
    Иначе дори и да им кажеш, че не си девствена, в крайна сметка те са ти родители, няма да те изгорят на някоя клада...
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Цитирай Първоначално написано от addic7edd
    +1, че хименът не се разкъсва само от полов акт. Една приятелка не е правила секс, но е "отворена", защото ползва тампони
    Чувала съм, че може да се разкъса и от шпагати примерно...
    Иначе дори и да им кажеш, че не си девствена, в крайна сметка те са ти родители, няма да те изгорят на някоя клада...

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си