- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко свързано с пресите за коса
На мен за коледа ми подариха преса By Baliss (мисля че беше така) някой има ли мнения за нея. На мен лично ми харесва.![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
някой има ли впечатления от Pro Care Keratin na Philips ?
Еми аз пък реших да си взема creativityне можах да се сдържа
Очаквам я да дойде до няколко дена
![]()
Здравейте, чудя се каква преса да закупя за изправяне... Трябва ми нещо което да изправя бързо косата ... Колебая се между тия на ИМЕТЕК... Коя от всичките е най-добра? Трябва ми за изправяне.
ами с какво си почиствате пресата ?
Hostis Honori Invidia
http://www.bellissima.bg/?33,bellissima-fancy-fc16Първоначално написано от soul2devil
Изправяя,невероятно добреее,цялата коса си я изправих за 8-9 мин,а косата ми не е къса![]()
http://www.bellissima.bg/?11,bellissima-b25
с тази преса къдренето сполучливо ли е??![]()
Просто ми трябва преса с която да се изправям по-бързо докато стане цялата права.. няма значение коя от всичките е![]()
Аз искам да попитам за тази преса какво мислите remington.bg/product/presa-za-kosa-s-tesni-plochi-za-kadrene-i-izpraviane-remington-sleek-curl-s1051 ?
Може малко да се отклоня от темата,но ми трябва бърз отговор.
Такаааааа... значи купих си пресата в началото на декември белисима б25 и си работеше супер нали нямаше проблеми..Януари бях на хотел с ансамбъла,в който играя и докато се изправях падна бушона и пресата изгърмя.Занесах я на поправка на 17 януари(понеделник),а тя изгърмя на 15(събота) и все още си я чакам.Някой знае ли до колко време ще ми я направят вече не мога да издържам без преса...![]()
Philps са най-добрите !! Моята коса е много къдрава а пресите на Philips я изправят много добреПървоначално написано от ZaicheNaXeroin
![]()
И тук ще питам ... Косата ми е много гъста , на много пластове и се изправя много трудно.Старата ми преса е Braun , но не съм много доволна от нея.Като я изправя и още на 5мин. , когато съм излязла навън ,вече се е развалила.Започва да стърчи на всички страни и става още по-зле дори и от естествената ми коса.Може би е от влагата,но дори когато и сложа лак става много твърда и пак почва да се извива.Затова искам да си купя нова преса,този път да е по-професионална,но не знам коя да избера.Спряла съм се на Philips или на Regminton,но не знам коя от тези е по-добра:
Philips SalonStraight Sonic HP4666
Philips HP8310
Remington S6500 Sleek and Curl
Ако нито една не става,може ли някакви съвети коя преса да си избера.
Чувала съм,че Remington са добри,но лично аз ти препоръчвам Bellissima.Първоначално написано от sunisup
![]()
/Първоначално написано от Cucko0
Аз я почиствам с тампонче напоено с вода
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Така няма ли опасност да влезне вода вътре? Че съм на зор,моята супер много се зацапа, а не знам с какво да я изчистя.Първоначално написано от neeDaBosS
Моята от лака много е покафеняла,ако ме разбираш .. съвсем леко намокряш тампона и търкаш силно докато не се махнат.Ако после стои мокричко върху приставките я остави на слънце или я подсуши с кърпа.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
И моята е точно по същия начин,въпреки че гледам да я използвам само на чиста коса,за да не се цапа.Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
Мерси
ако имаш предвид Babyliss аз съм супер недоволна от тях,загряват бавно и трябва да чакаш по 3 мин на кичур купих си една на регминтън и става доста по-бързо.Първоначално написано от sunnyreni
Това е 5-ата подобна тема, но дано този път успее да спре 10-иците тми пускани на ден с един и същ въпрос.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Мойта е Remington и съм много доволна.Загрява за секунди..до 230 градуса и изправя перфектноПървоначално написано от sunisup
![]()
a аз от изброените преси съм пробвала само philips hp8310 и останах много доволна!Първоначално написано от syllables
Имам пресата на Remington s2002 ( http://remington.bg/files/remington/...S2002-PACK.jpg ) И с нея не стават никакви къдрици ;[...колко съм се мъчила. Някой с тази преса да е пробвал и да се е получавало? И като се изправям взе да мирише много на изгорялоОстанах с лоши впечатления от тази преса
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Момичета здравейте, чесно ви казвам имала сам много преси , но най - доволна съм от Белисима и специално от тази : http://www.bellissima.bg/www.belliss...lissima-b2-100 страхотна преса, изправя уникално, къдри перфектно, абе с една дума много е добра, препоръчвам я на всички с две ръце, ако някой се чуди каква да си купува да не му мисли това е пресата..!!!
^ точно се колебаех между тази и Creativity B1 700, тя е по-скъпа и предполагам по-добра, клоня повече към нея. Вие какво мислите?
Candyyy, такава преса има една приятелка и стават къдрици с нея, но не много хубави. Тая преса не заслужава цената си..!
buzz аз ти казвам от личен опит, че пресата е уникална, няма смисъл да дадеш още 20 лв отгоре, за почити същата преса.. 70 лв за преса според мен е една приемлива цена, няма смисъл да се хвърляте на преси, от порядъка на 100 150 лв..не се чуди, ами взимай тази, която ти показах, няма да съжаляваш, изправя и къдри страхотно!
Нз дали вече си си купила преса,но лично ти препоръчвам Филипс hp8310,имам я и съм изкл. доволна.Косата ми стои права докато не се изкъпя.Същата преса я препоръчвам и на linkin_park,която питаше за нея.Първоначално написано от stylo