.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    като толкова иска секс без презерватив да си направи вазектомия ... Не може да те кара да правиш секс без презерватив когато на теб ти е напечено след това, убива тръпката и желанието за секс в теб ... С моята приятелка от доста време практикуваме секса без презерватив, НО по взаимно съгласие, пък и вече не сме на по 18-20 че да ни притесняват толкова много последствията . Тъй че му кажи да си помисли добре и да не се прави на разбирач, защото има не едно или две момичета забременяли по този начин (т.нар. прекъснат полов акт - да не свърши в теб)
    Без провокация няма прогрес

Град
    Русе, Rousse
    Вече има противозачатъчни за мъже, но мисля, че не се продават все още. Мисля, че приятелят ти е кретен и те използва за надуваме кукла. Както и да е... Вече има Durex Real feel, при нас струват 3.33 лв. били без лубрикант за по-голяма чувствителност, направени от специален материал.
    Спорта пречи на цигарите :P

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Не го оставяй да мисли само за себе си. Ти сама каза, че го е правил 2 пъти само с презерватив като един от пътите е бил с теб, това означава, че примерно и някоя друга преди това е оправял без презерватив. Айде сега си помисли дали от нея, той не може да ти пренесе нещо на теб. Не само бременността е проблемът тук-има и доста други фактори. Не знам до колко е сериозна връзката ви, но както казаха и предии мен- помисли за противозачатъчни. Това ако си сигурна, че е сериозен към теб и ти е верен! Иначе плътно презерватив и това е!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Той си е внушил, че не му става с презерватив и докато не си го избие от главата, пробемът няма да изчезне.. Не може да не усеща нищо,по-вероятно е да ти го казва,за да си изпроси секс "на голо"
    И аз съм на това мнение
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

не казвам че пие хапчета-противозачатични за мъже,а хапчета за забавяне на еякулация,тоест ако не свършва в мен няма начин да забременея(попринцип е така,освен малки изключения,от които се страхувам аз) и определено не е такъв какъвто го изкарахте но както и да е,та от тези хапчета като не може да свърши г-д 2 часа май не е особено възможно да забременея или греша

ами и аз от това се страхувам,но с тези хапчета които пие пак ли има такава течност, а ако не съм в овулация пак ли има някакъв шанс,май не ако разбирасе си я сметна както трябва

Голям фен Аватара на dami666
    И ние с моя мъж правим секс без вече 2 години без никакъв проблем.Не ти го препоръчвам,обаче,защото като гледам какви глупости ти говори и колко е ''искрен''.Без презерватив САМО в сериозна връзка,с човек който ще поеме отговорност,ако стане нещо,а не после да си го дундуркаш бебчето сама,че няма парички за аборт.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си