.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Аз го харесвам но какво да правя. МОЛЯ ПОМОЩ

Ами сега аз сам на 12 години и харесшам едно момче но ако ме питат но кое му харесваш на тоя аз немога да отговоря.Виждам го почти всеки ден се пак сме в едно даскало той ме гледа както и аз но незнам как да му кажа дори здравей много ме е срам а по принцип аз не сам стеснителна а той винаги е заобиколен от момчета помощ.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!Много го харесвам давайте съвети .

Re: Аз го харесвам но какво да правя. МОЛЯ ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от sweetlifesweet
    Ами сега аз сам на 12 години и харесшам едно момче но ако ме питат но кое му харесваш на тоя аз немога да отговоря.Виждам го почти всеки ден се пак сме в едно даскало той ме гледа както и аз но незнам как да му кажа дори здравей много ме е срам а по принцип аз не сам стеснителна а той винаги е заобиколен от момчета помощ.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!Много го харесвам давайте съвети .
    еми пpосто го д,ъпни някъде и му кажи какво чустваш към него иJIи по скайп на 12 годенки си ноpмаJIно на тая възpаст сте деца още
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Да много сте прави дете сам още но как като той все е около момчета и немога да го питам дали ме гледа защото ме харесша или защото сам грозна

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Заговори го и виж как ще реагира..
    въпреки че наистина сте малки още ии вероятно и двамата ви е срам и нищо няма да стане.
    п.п. Знам, че все някой ще намери оправдание за правописа ти, ама sry: научи се да пишеш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на autumn666
    Да много сте прави дете сам още но как като той все е около момчета и немога да го питам дали ме гледа защото ме харесша или защото сам грозна
    Защо да те гледа "така", ако те мисли за грозна? O.о Щом те гледа постоянно, значи има нещо... пробвай да го заговориш и виж какво ще стане...

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Защо да те гледа "така", ако те мисли за грозна? O.о Щом те гледа постоянно, значи има нещо... пробвай да го заговориш и виж какво ще стане...

много благодаря продължаваите много благодаря ще пробвам

Ами намери скайпа му или фейсбука и му пиши.. така ще се опознаете и ще се сближите

Да по скупе е много по-лесно но като се изправиш на живо после не е толкоз лесно. Понеже аз сам момче и 1во момчетата трябва да направят стъпката, но ако тои не я направи иди и кажи на неговите приятели да се одръпнат за малко и му кажи всичко. Ще видиш реакцията натам вече си ти. Успех!

в момента съм в абсолютно същата ситуация.. и имам приятелки които познават момчето и те говориха с него .. имам 50 на 50 % шанс .. така че и ти опитай кажи му го по скайп или ако има facebook му пиши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си