- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз го харесвам но какво да правя. МОЛЯ ПОМОЩ
Ами сега аз сам на 12 години и харесшам едно момче но ако ме питат но кое му харесваш на тоя аз немога да отговоря.Виждам го почти всеки ден се пак сме в едно даскало той ме гледа както и аз но незнам как да му кажа дори здравей много ме е срам а по принцип аз не сам стеснителна а той винаги е заобиколен от момчета помощ.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!Много го харесвам давайте съвети .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sweetlifesweet
![]()
еми пpосто го д,ъпни някъде и му кажи какво чустваш към него иJIи по скайп на 12 годенки си ноpмаJIно на тая възpаст сте деца още
![]()
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Да много сте прави дете сам още но как като той все е около момчета и немога да го питам дали ме гледа защото ме харесша или защото сам грозна
Заговори го и виж как ще реагира..
въпреки че наистина сте малки още ии вероятно и двамата ви е срам и нищо няма да стане.
п.п. Знам, че все някой ще намери оправдание за правописа ти, ама sry: научи се да пишеш.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Защо да те гледа "така", ако те мисли за грозна? O.о Щом те гледа постоянно, значи има нещо... пробвай да го заговориш и виж какво ще стане...Първоначално написано от sweetlifesweet
Първоначално написано от autumn666
много благодаря продължаваите много благодаря ще пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами намери скайпа му или фейсбука и му пиши.. така ще се опознаете и ще се сближите![]()
Да по скупе е много по-лесно но като се изправиш на живо после не е толкоз лесно. Понеже аз сам момче и 1во момчетата трябва да направят стъпката, но ако тои не я направи иди и кажи на неговите приятели да се одръпнат за малко и му кажи всичко. Ще видиш реакцията натам вече си ти. Успех!
в момента съм в абсолютно същата ситуация.. и имам приятелки които познават момчето и те говориха с него .. имам 50 на 50 % шанс .. така че и ти опитай кажи му го по скайп или ако има facebook му пиши![]()