.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

клавиатура

здравейте, не разбирам от компютри и се извинявам ако въпросът ми ви се стори тъп. не мога да пиша на кирилица с латинска клавиатура, какъв е начина да мога? какво трябва да направя

Нужна ти е фонетика. Може да си сложиш такава със някоя езикова програма от рода на FlexType или Cyrilla.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: клавиатура

Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    здравейте, не разбирам от компютри и се извинявам ако въпросът ми ви се стори тъп. не мога да пиша на кирилица с латинска клавиатура, какъв е начина да мога? какво трябва да направя
    И аз съм така Нямаш инсталирана фонетика.Дай го на някой да ти сложи.Аз пък незнам дали трябва наново да се слага Windows-а,като се слага?

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Нужна ти е фонетика. Може да си сложиш такава със някоя езикова програма от рода на FlexType или Cyrilla.
    Кога ме изпревари???????????????

Супер фен
    Ама айде само да не е FlexType pls

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Ама айде само да не е FlexType pls
    Що пък да не?

Защото FlexType ще "усе*е" Windows-a. Не знам дали при теб е така, но при мен си го имаше вградено в самия Windows там доло до часовника дето пише EN BG дясно копче бърху него Settings, след това ще ти се покаже едно прозорче в него удряш delete на всичко що пише, че е български, след това цъкваш Add и от там избираш Bulgarian Phonetic(Tradicional). OK Apply и се сменя с Alt +Shift. Дано съм помогнал.
    http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
    "I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"

Супер фен
    ^ да, ето от ТУК ще дръпнеш Фонетиката.

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от Lancer
    Защото FlexType ще "усе*е" Windows-a. Не знам дали при теб е така, но при мен си го имаше вградено в самия Windows там доло до часовника дето пише EN BG дясно копче бърху него Settings, след това ще ти се покаже едно прозорче в него удряш delete на всичко що пише, че е български, след това цъкваш Add и от там избираш Bulgarian Phonetic(Tradicional). OK Apply и се сменя с Alt +Shift. Дано съм помогнал.
    1. Защо всеки мрази FlexType? Използвам го от вече 6 години и нямам никакъв проблем с него.
    2. Абсолютно всеки windows си има вграден кирилизатор само трябва да се настрои

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си