.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Като изневерявам си казвам. Случва ми се . Нищо не може да ме откаже, ако ми се прииска да спя с някого. Това не пречи на партньорските ми отношения, защото те се базират на съвсем друго.
    Колко удобно...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Честно казано не съм против изневерите, но за такава изневяра, която е за една нощ, а не за тайна връзка в продължение на месеци, години да лъжеш човека до теб.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    литоричен.
    риторичен...
    ОПА ... знам че е "риторичен" просто допускам много неуместни печатни грешки понякога
    Да ти кажа р е доста далече от л на клавиатурата, ама ще се направя на разсеян...
    Когато не пишеш на фонетика са точно едно до друго..Виж червените буквички.
    Остави го да си мисли каквото си поиска ... и без това не ми пука
    Такава съм си ,греша... просто несъм забелязала грешката...

Град
    TaM..
    Изневяра е само , ако има нещо сериозно.
    Това , че се прави секс с другиго , освен половинката е кофти , но не го приемам за изневяра.
    Не бих го и простил де .

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да така е,но и аз не бих простила защото чувставата ми в момента са много силни и много ревнувам,даже се дразня само при мислата че говори с някоя...но както има една приказка която е мн вярна...,,иска ли да изневери-ходи го спри"така че се надявам с времето да го преодолея,защото ще се побъркам от мисли когато не сме заедно

Град
    Русе, Rousse
    За мен повечето продължителни връзки се крепят на лъжи. От там идва израза, че трябва да правим компромиси много малко хора си струват за такива дълги взаимоотношения.
    Спорта пречи на цигарите :P

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Изневяра бих извършила само за отмъщение. Примерно той ми е изневерил, аз съм разбрала, но той не знае, че знам и му изневерявам. След което естествено се разделяме.
    Извинявай, но това е супер глупаво.По този начин падаш на неговото ниво, а и не вярвам да ти олекне след като го направиш или пък да се чувстваш по-малко предадена.Просто не виждам никакъв смисъл в изневярата за отмъщение.(Не, че и в другата виждам смисъл).

и аз не знам дали ще върна ако разбера че някой който много обичам и съм му вярвала че няма да ме предаде ми изневери...много ще се замисля дали да му го върна,само заради чувството да разбере какво е...

"Отмъщението не връща загубеното, но помага да го преодолееш." ... На мен от отмъщението ми олеква.

Супер фен Аватара на cyclops
    основните причини са две :

1. Нещо ти липсва във връзката(секс,любов,вниман е,нежност и др.)
    2. Липсва ти новото запознанство, новата тръпка, емоциите при първата целувка и секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си