- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо изневерявате?
Колко удобно...Първоначално написано от NomNomNom
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Честно казано не съм против изневерите, но за такава изневяра, която е за една нощ, а не за тайна връзка в продължение на месеци, години да лъжеш човека до теб.
Остави го да си мисли каквото си поиска ... и без това не ми пукаПървоначално написано от miminko
![]()
Такава съм си ,греша... просто несъм забелязала грешката...
Изневяра е само , ако има нещо сериозно.
Това , че се прави секс с другиго , освен половинката е кофти , но не го приемам за изневяра.
Не бих го и простил де .
да така е,но и аз не бих простила защото чувставата ми в момента са много силни и много ревнувам,даже се дразня само при мислата че говори с някоя...но както има една приказка която е мн вярна...,,иска ли да изневери-ходи го спри"така че се надявам с времето да го преодолея,защото ще се побъркам от мисли когато не сме заедно
За мен повечето продължителни връзки се крепят на лъжи. От там идва израза, че трябва да правим компромисимного малко хора си струват за такива дълги взаимоотношения.
Спорта пречи на цигарите :P
Първоначално написано от kiki1991
"Отмъщението не връща загубеното, но помага да го преодолееш." ... На мен от отмъщението ми олеква.![]()
основните причини са две :
1. Нещо ти липсва във връзката(секс,любов,вниман е,нежност и др.)
2. Липсва ти новото запознанство, новата тръпка, емоциите при първата целувка и секс