.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ИСКАМ КУЧЕ!!! ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ!!!

Търся си породисто куче ,, нямам претенции какво .. но понеже сме в криза и майка ми ми каза, че неможе да даде повече от 50лв. нямала такива възможности .. А много искам да си имам куче.. ;( Ако може да ми помогнете .. Някои ваш приятел да подарява куче или да го дава на тази цена .. Ще ви бъда много благодарна!!
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)

Пичи в гугала... подарявам куче 2010 ... или нещо такова ... има хора които например спешно заминават на някъде и няма кой да им гледа кучето и го подаряват ... разрови се малко

Град
    Ботевград
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Къде тръгна ти с 50лв да търсиш породисто куче?! На моето само толкова са му разходите за храната изключително рядко почти невъзможно освен ако не си с връзки.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Улиците са пълни с кучета! Ако наистина искаш куче, за да го обичаш, ще дадеш шанс някое от тях, всичко друго е снобарлък!

Za mgxpower .. smis moga da mesec da dawam za xrana ii nqkfii takiwa ama iima razlika da plashtam za nego .. ii piisha ttaka shoto iima xora na koiito kychettatta im sa rodili primerny 5 kychenca ii sa nqkfi skupi,, a xoratta priimerny nqmatt ttakiwa wuzmojnostti da go kypatt ii gii dawatt po eftiino ili gi podarqwatt shotto nemogatt da gledatt ttolkowa kychetta.. !!

A za Forest_girl ttochno ttowa e az ako iiskax nqkakwo kyche prostto weche da sum sii zela .. obache nashte kazwatt che ne iim ttrqbwalo taowa .. ii kazwatt ako iiskash zemii sii ott nqkoii deto podarqwa ili eto tii 50lv.. ii sii kypywaii ..

Tfa e gadnyty az ako iimax wuzmojnostta da sii kypq weche da sum go naprawiilla .. !!!!
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)

A za AnTaNi94 tursiix kato lyda.. ;xx Nameriix edno ynikalny xuskii obache tematta beshe ott 2007 .. ;x

Амии пиши например ако търсиш хъски...
    подарявам хъски 2010 ...или исчакай до 2011 тогава ще си сигорна че обявите са новички. успех :P

Амии пиши например ако търсиш хъски...
    подарявам хъски 2010 ...или исчакай до 2011 тогава ще си сигорна че обявите са новички. успех :P

Град
    Over the rainbow
    Породисто куче никой няма да ти даде или продаде за 50 лв. А и така като те гледам ти май искаш куче само за да се хвалиш. Не искам да те обидя, но просто така ми изглежда. Ако просто искаш куче има адски много обяви за кученца който се подаряват. А и щом майка ти неможе да си позволи да даде повече от 50 лв за куче,представи си да се разболее. Мойто куче последния път като се разболя се наложи да дадем около 300 лв за ветеринари и глупости и то само като начало. Ако неможеш да заделиш даже да си купиш подобие на породисто кученце,незнам нататък как ще се оправите. Като самото купуване е само началото,следват ваксини,храна,каишки,лекар тва и т.н.
    Нея ще целуваш, а ще виждаш всъщност мен..
    После до прозореца ще пушиш отегчен,
    в свойта самота..

Xax .. nameriix obqwa za Samyed .. ii w momenta e w kushii .. :]]

Град
    Over the rainbow
    Да ти е честит самУеда! Дано да го гледаш добре и дано като порастне,ако по случайност не се окаже самУед да не го изхвърлиш,че много такива случай се навъдиха.
    Нея ще целуваш, а ще виждаш всъщност мен..
    После до прозореца ще пушиш отегчен,
    в свойта самота..

Къде го намери тоя самоед и за колко нали имаше 50 лв ..случайно да не си испуснала няква нила

Супер фен Аватара на j_adore2
    Внимавай с какво го храниш,че един приятел на неговия му беше дал нещо,което не трябва да яде и козината му беше станала жълта
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

PodarQwaxa go .. !!

Amm .. j_adore2 ii kakwo e biloo.. ttowa nesttoo .. :O

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173661425994921&set=a.1736614226615 88.44174.100000531931727&pid=498403&id=10000053193 1727#!/album.php?aid=257564&id=845709570

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си