.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Почни^ Днес правих упражненията за корем , много натоварват , супер са

Момичета, има ли сигурни резултати? )) Споделяйте!

Правя тези за корема от 1 седмица + кардио и усещам малка разлика,няма да спирам и ще видим другия месец.

И аз почвам с упражненията за паласки , бедра и корем и ще пиша след седмица дали има резултати

Maria465
    Guest
    Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Maria465 Виж мнението
    Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
    Бягай ве!

толкова ли са магически тези упражнения ,че дават такива резултати за седмица?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз ше заспа, ако правя тия "упражнения".
    Не стават.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на pressiana
    Ако искате да сваляте, ви трябва кардио. Ако искате да сваляте и да оформяте мускули, ви трябва кардио + силова тренировка. Някакви упражнения без особена цел... няма смисъл да се правят. Пример: упражненията за корем не свалят коремните мазнини, а предимно оформят плочки под мазнините. Скачане на въже, тичане, велоергометър - това сваля мазнините. Плюс правилно хранене, естествено. И също така - много си зависи от гена. Съветвам ви да почетете по темата somatotypes в интернет и да видите вие какъв ген имате и какво тяло - кои са ви силните и слабите страни, кое как да си развиете. Например момиче ендоморф със съвсем леко наднормено тегло може нищо да не яде и пак да сваля изключително трудно, а момиче екто-мезоморф с повечко натрупани мазнини ще ги свали за месец-два... Абе като цяло тези упражнения не стават - трябват си доста усилия и потене - най-вече кардио и тежести, а ако са от този сорт упражнения - по-добре клекове, лицеви опори, нещо такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си