- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SERI hair mask
Привет дами. Днес си купих маска за коса , предназначена за сухи краищата ( по-долу ще постна и снимка ) и искам да ви питам ползвали ли сте я и доволни ли сте? Също така кога да я нанасям, понеже аз ползвам и балсам с отмиване след шампоана? Благодаря предварително
![]()
Добре де щом никой не я е ползвал, поне кажете кога и как да я нанасям!![]()
Няма ли начин на употреба.Иначе щом е маска след шампоана слагаш за 10-15 мин и миеш.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ама няма да ми пречи, ако преди тва съм ползвала балсам изплакнала съм си косата, след тва маска и пак изплаквам или не е добре по тоя начин?![]()
Редувай ги,веднъж маска,веднъж балсам![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мерси!Първоначално написано от j_adore2
![]()
Да,редувай ги..и аз така правя.
А може ли малко инфо от къде си я взе,че не съм я срещала досега и ако може и цена.Мерси!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами взех я от магазин а козметика за около7-8 лева и мирише мн якоПървоначално написано от slynchoo
![]()
И двете да ги слагаш няма нищо. Братовчедката казва, че в Гърция, където се произвеждат нещата,много ги харесвали, Farcom правели много добра козметика за коса.
Ако ги ползваш и двете , първо слагай маската и след това балсамаПосле да кажеш резултати от маската ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Добреем....след следващото къпане ще споделя!Първоначално написано от rosencetooo
![]()