- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка.
Направих си татуировка на гърба.
Искам да го попитам ако някой си е правил по колко пъти най-добре да се маже на ден с крема.Той е Вита некъв си и по-добър от вазелин.Татуиста ми каза постоянно,но няма как да стане.Гледам да не изсъхва,а с тоя крем поне 2-3 часа стои влажна.
оооооооо не
коолко идиоти има в тоя форум![]()
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ти като си много умна що не отговориш?Първоначално написано от xKiFlA
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Еми идиот е, защото татуистът му е казал, че трябва да е постоянно намазано! Кожата не трябва да изсъхва!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Трябва да е мазна непрекьснато кожата! Не трябва да хваща кора.
Трагедията е пълна...
абе най-важното да не изсъхва като усетиш че крема е попил в кожата пак го намажи и така![]()
Ей кифло смотана,задръш си тъпото мнение и се връщай на магистралата.Първоначално написано от xKiFlA
marin4itu,хипопотаме златен, за теб се отнася същото
Приемам отговори само от хора който са запознати с материята,а не от някакви малки пиклички недорасли.
ПП:Благодаря на тези които са отговорили коректно.Но вече разбрах,че е не е нужно постоянно да се маже.Крема с който се мажа е Вита-Мерфен и държи татуировката влажна поне 2-3 часа.
И аз го имам този крем - той помага за захващането на коричка по-бързо! Против опарвания, ранички и за такива е!Първоначално написано от Remixa92
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Да така е.И тъй като татуировката си е рана напрактика,за това се препоръчва този крем.
+1Първоначално написано от Korrnyy
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Първоначално написано от Remixa92
Да, изобщо си нямам представа, нищо че имам 2 татоса, аз ИЗОБЩО не разбирам от татуировки
Ето за тази агресия при младите говорят постоянно хората... Ше кажеш, че не съм ти отговорила на въпроса.. пууу.. аз съм била недорасла..
Айде със здраве и по-спокойно го карай![]()
Само дето не първи аз ти казах идиот нали ма кроасан.Имала.Сигурно са ти два,ама надписи на двете бузи на гъза и пише
Fuck me.
Направи си трети,където да пише hard.![]()
На това май сам си се смееш...