.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен

Какво да подарим на гаджето за Коледа/Нова година ?

Наближават празниците и започнах сериозно да се замислям какво да подаря на приятеля ми. Винаги съм мразила тази част с избирането на подаръци. Просто нямам идея какво да му взема. Искам да е нещо наистина оригинално и да му хареса. Вие какви идеи имате за вашите момчета ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми зависи от самото момче-музика,хобита...спорт.

Аз за именния ден на сегашния му купих рамка за снимка и извадих на обикновена снимка фотография,която той е правил.

И на мен не ми е приятно да се чудя какво да му подаря. Иначе през годините съм му подарявала парфюми (Armani, BV и др.), Дрехи (блуза,панталон ей такива работи), Златна гривна съм му подарявала. Но вече минах на принципа каквото си харесва, защото нямам сили да се чудя какво да му купя. За това обикаляме из магазините харесва си нещо и му го купувам. Е кофти, че няма да е изненада .... ама мисля, че за толкова време достатъчно изненади съм му правила.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Няма да ми се налага да мисля.. , защото двамата си решихме какво искаме да си подарим за празниците.
    А когато се налага да го мислиш , купуваш това , което знаеш , че ще му хареса или има нужда и т.н
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Ами аз съм измислила нещо и мисля,че ще му хареса.Отидох в едно фото в моя град и там видях,че правят календари с твои снимки.И занесох наши снимки и на всеки месец ще има наша снимка.Календара е във формата на пирамида.Много е добро

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_girl
    Ами аз съм измислила нещо и мисля,че ще му хареса.Отидох в едно фото в моя град и там видях,че правят календари с твои снимки.И занесох наши снимки и на всеки месец ще има наша снимка.Календара е във формата на пирамида.Много е добро
    Оооо това наистина е идея ...

Мъжкото най-се кефи на техника и подобни глупости. Естествено свързана с интересите му, но все пак техника. Пробвала съм да пробутам "женски" подаръци като дрехи и парфюми, но момчетата не обичат такива неща и те не ги радват. Ако не се цупят на такъв подарък, то е само от уважение и възпитание.

Супер фен Аватара на girl91
    Аз все още не съм мислила какво ще подарявам (но ще е трудно да измисля като дойде време, защото не се нуждае от дрехи, парфюми, техника... има си).
    Ще споделя някои неща, които аз съм подарявала (не за Коледа) и смятам за оригинални - чаша с общи снимки (има и чаши, които са черни и като налееш гореща течност в тях тогава се появява снимката/снимките), ключодържател във формата на съце, разделящо се на две половини - на едната половина е гравирано моето име, на другата - неговото.
    Иначе идеята за календар също е добра. Правят и подложки за мишка, на които слагат снимки.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз мисля да му взема риза или пуловер,защото това е намисли да си купува и ще гледам да му взема едно от двете преди той да си го е взел

ако пуши, му вземи някъв оригинален пепелник. Например в един сайт, дар.бг май беше поръчах един кащлящ пепелник, който беше направен с формата на бели дробове и като си тръснеш в него, кашля много оригинален и не скъп ... Иначе ако си пада по по така подаръци, от типа еротични, му вземи готини боксерки или белезници ... нещо шегаджийско...

Това с пепелника, който кашля, е ужасно

кажете какви подаръци сте правили на приятелите си изобщо
    нищо не мога да измисля

Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    кажете какви подаръци сте правили на приятелите си изобщо
    нищо не мога да измисля
    Ами аз в началото съм подарявала парфюми, рсребърни неща, дрехи, но едни от последните подаръци, които съм правила съм ги споменала в по-горния си пост.
    И аз вече се чудя какво да купувам, когато дойдат празници... вече всичко съм подарявала и като човекът не се нуждае от нещо конкретно(като дрехи, обувки, парфюм, някаква техника/не си търси нещо е много трудно...

Моя подарък който подарявам на всички(баба,дядо и прочие:Д)е рамка и в нея наша снимкаа )))))пробвай може много да му хареса....
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

Голям фен
    айде деее ... празниците наближават

Аз си мисля за нещо такова:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BC%D0%B8%D1%8F

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

има разлика и от колко време ходите...
    ако сте задно от една седмица не върви да му подариш ваша хубава снимка с някаква рамка
    докато ако сте заедно от по-отдавна това е много хубав подарък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си