.
Отговор в тема
Страница 37 от 60 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1485
    koshtramba -моляте обясни ми как се съди за наличието на приятели по пик на гримараното око на човека и като съм ти чела мненията си доста компетента в тази обалст и можеше вместо да грубиянстваш да и дадеш някой друг съвет пък на evie и казаха здрастиии и вече tuzaro е бахти пиача, майна

Мега фен Аватара на koshtramba
    Хахаха, замисли се за подсмисъла

само че в случая "гладни" нямаше

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вие сте НЕнормални,дге Бива ли некви на по 20 и кусур да се държат като 15-годишни ,а 15-годишните съвсем да изпростеят? Вкарайте си малко мисленето все пак....

http://www.prikachi.com/images/987/3175987S.jpg
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawbery
    koshtramba -моляте обясни ми как се съди за наличието на приятели по пик на гримараното око на човека и като съм ти чела мненията си доста компетента в тази обалст и можеше вместо да грубиянстваш да и дадеш някой друг съвет пък на evie и казаха здрастиии и вече tuzaro е бахти пиача, майна
    Хах позна то щото тузаро е единствения, който някога ми е казвал 'здрасти'.. просто и аз постоянно казвам 'майна' и много се дразня, когато някой при прави забележка Ай перфектните да млъкнат вече и да спрем спама

britzy гримът е страхотен
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    Благодаря

Хайде вече наистина стига

Evie ами и мен ме дразнят такива като koshtarmba, ама ти тръгна да я защитаваш без да е права, едно е да изкажеш мение, да дадеш съвет кое в случая не ти харесва и съвсем друго, да почнеш с тъпите си закачки и убиди.. както и да е, маханх снимките, за да не дразнят koshtarmba, ако някой иска ще му ги пратя за мен не е проблем, не съм злонамерена.. това са детски работи.. koshtarmba дай една снимка на теб бе момиче, да видим твои гримове, твойта визия, туку виж излезе, че си мис свят няма да спамя повече извинявам се

Град
    Е,ти достатъчно оспами пък не знам

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3654439_n.jpg

Сори за тъпите снимки ама ми е гузно да спамя

Повече от фен
    glezanata13, според мен по - хубаво ще бъде очната линия, ако в началото я направиш маалко по - тъничка... пробвай, може и да ти хареса. Иначе и с миглите добре ти се е получило (;
    Ии.. да, знам, че ще ме нападнете, но и на мен понякога ми прави впечатление, че koshtramba наистина е малко грубичка в изказванията си.. но не я познавам, може просто така да си говори и за нея да е нормално... ((:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Аз не съм искала да слагам очна линия, нито молив, исках само да пробвам дали лепилото лепи

Град
    Я си намали снимките

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Я си намали снимките
    Абе айде ако обичаш да спреш да ми правиш забалежки.. намен ми казваш да не спамя ти що спамиш, докога мислиш да ми првиш забележки, много насериозно се взима вече изкара ме от нерви.. според теб, ако можех дали нямаше да ги намаля.. гледай си твойте неща, стига си нареждала като някой шефка тука..!

Град
    Ехх,деца....Eми не ме кефи идеята да вляза и страницата да ми е разтегната .Не се карай де,дишай

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...3_541212_n.jpg

Деца..? Не саМ на 17 18 год , но както и да е не съм се карала подразни ме факта, че постояно правиш забележка, можеше да ми кажеш , а не да ми нареждаш, и мен не ме кефи така, ама какво съм виновна , че като слагам снимка и тя излиза директно така, а не като твоята със страница и аз предпочитам другия вариант, просто незнам защо нестава

Мега фен Аватара на koshtramba
    Фак, пак ли тия снимки ми разтеглят екрана и ми развалят деня.

Post Scriptum : То не се изисква особена мисловна дейност да си намалиш снимките, да ти кажа.

Град

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на колко години си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

I ♥ machoka Супер фен
    http://www.prikachi.com/images/19/3364019c.jpg малко много фотошоп
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228506_1683168688717_1522594076_31319964_8072407_n .jpg
    Много ми харесва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само с очна линия и нещастна физиономия цък

glezenata13, вярно намали размера на снимките или пускай само линкове към тях.

А иначе не слушай koshtramba и britzy, те са си някакви мрънкащи шматки по принцип
    Те не могат да съществуват, ако не се набутат някъде :Д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си