.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Скъпи протестиращи

1) След като от МОН не са предвидили по-дълга ваканция, значи учебния материал е разпределен точно за тези дни и следователно ще ни набутат повече уроци наведнъж и няма пълноценно да усвоим материала.
    2) Ако ще протестирате, се организирайте качествено, поне да го направите като хората.
    3) Като не ви се ходи на училище, ПРОСТО НЕ ИДВАЙТЕ.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    1. Шанс
    2. Шанс
    3. Шанс

Дори с група във фейсбук няма да направите нищо
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    малки лигави смешки
    хем сте неграмотни, хем гледат да спестяват някой друг час/ден

и целия филм за 1 ден?!
    жалки ретардчета...

аз всяка една зимна ваканция съм си я удължавал с по 1-2 седмици преди и след... и ми се събира месец, така че и 2 дни да е...боли ме 'уя
    ама вие сте п'утчици плачкащи за внимание...

т'ва е то да нема кво да правиш, да загубиш цял ден в безсмислен "протест"...

повръщам ви на животчетата

3) Като не ви се ходи на училище, ПРОСТО НЕ ИДВАЙТЕ.
    не е толкова сложно

Град
    София
    1.Има такава тема-мойта и е на тази страница.... 2.Ние протестираме,защото цялата ситема е адски шибана...Първият срок имаме общо 11 дни почивни,а втория имаме около 1 месец общо,аз лично предпочитам 2 дни след нова година да не ходя,отколкото пролетта когато е топло и хубаво да почивам 12 дни...3.Съжалявам,но ако не теб личната ти лекарка е приятелка и ти дава бележки,когато искаш,не е при всеки така

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    1.Има такава тема-мойта и е на тази страница.... 2.Ние протестираме,защото цялата ситема е адски шибана...Първият срок имаме общо 11 дни почивни,а втория имаме около 1 месец общо,аз лично предпочитам 2 дни след нова година да не ходя,отколкото пролетта когато е топло и хубаво да почивам 12 дни...3.Съжалявам,но ако не теб личната ти лекарка е приятелка и ти дава бележки,когато искаш,не е при всеки така
    Чуй ся
    Логично е, че не ви харесва системата, но се опитай да ми прочетеш поста отново, преди да ми излагаш супер прости обяснения и да се налага да се повтарям.
    Аз си ходя редовно на училище и бележки от лекаря взимам само, като имам здравословни проблеми.

Ако щете вярвайте, ама има хора, които приемат училището насериозно и имат амбиции. Като не ви се идва на училище, недейте да правите нещата по-сложни, поради вашите претенции и мързел и съответно необмислените ви действия. Лек ден

Град
    София
    Май верно си доста филмиран ..
    THE TRUTH IS OUT THERE

Супер фен Аватара на scrooper
    Който иска да си протестира. Нека видят, че нищо няма да излезе. Все пак човек се учи от опит, а ако е от непредвидливите, се учи от мноого опит. Дерзайте, безделници!
    always late but worth the wait!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Че системата не е устроена както трябва- не е,но няма да промените нищо с тези "протести"
    проблема на системата далеч не е в това, че миналата година на 3ти не се е учело, а тази ще се учи...

Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    Пхаха
    Не очаквам човек с ник "Напоркан" дето си е сложил "гола мацка" и футболисти в профила да разбере какво казвам. Личи си, че си елементарно парче отдалеч

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Че системата не е устроена както трябва- не е,но няма да промените нищо с тези "протести"
    проблема на системата далеч не е в това, че миналата година на 3ти не се е учело, а тази ще се учи...
    Говоря попринцип.
    аз също...

Супер фен Аватара на fuckme
    аз така и не разбрах кво ще ги правят тея ваканции...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от FilmiranM
    Пхаха
    Не очаквам човек с ник "Напоркан" дето си е сложил "гола мацка" и футболисти в профила да разбере какво казвам. Личи си, че си елементарно парче отдалеч
    Наистина си много филмиран.Слез на земята.
    Амбиции имал.Сега аз ще се изсмея.Пхаха.Защото съм не 100,а 1000 процента сигурен,че 3-4 дена ваканция НЯМА да ти провалят амбициите.
    Освен това държа да ми обясниш къде видя необмислени действия от нечия страна.Или претенции?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Абе дайте да си го кажем по друг начин. На вас не ви се учи затова системата не бачкала както трябва. Ако бяха пуснали 2 месеца ваканция никой нямаше да се оплаче ама както и да е. Просто младите хора са разглезени

Супер фен Аватара на someonerandom
    modjodjodjo-Я само ми кажи на колко си години?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Плевен
    Не ми трябва никва организация нито протест за да не ида.
    На 3ти няма да ида....пък кайто иска да ходи мен не ме интересува :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Абе вие сте покъртителни бе
    Колкото са тъпи тия, където протестират, толкова са и тъпи тия, където дават съвети да не с протестира под претекст, че с протести нищо не се постига :Д
    Я се осъзнайте 'сичките.
    Толкова много хора протестираха и постигнаха горе долу това, което желаят, а вие наливате акъл без да знаете, щото като няма к'во да правите и дай да се заяждаме :Д.
    А тия където протестират - някой да ви е опрял пистолет в главата, че да ходите на училище. Като не ви харесва си ходете бе, нищо сложно няма.

Балъци просто
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Колко трябва да ви се повтаря, за да разберете, че няма да я намалят?
    Сериозно ли си мислите, че от просветата им пука за нас?
    Сериозно ли си мислите, че ще седнат да мислят за нашата ваканция, като това няма да се отрази на тяхните заплати?
    Не, уважаеми ученици, това е демокрацията, и ние не можем да я променим! Това е то!

П.П - Кифла, ами ако тогава имате Химия?

Вземете се погледнете отстрани бе хора. Всеки се оплаква колко зле ни била държавата и на какъв хал сме ... обаче сега като се организирахме поне един път за нещо та да не ни намилат "почвите" в автобуса на връщане/отиване към даскало колко зле сме били и как за нищо не ставаме , точно когато успяхме да се организираме за нещо и всички почнаха: - Оле колко сте зле. - Мале за кво протестирате?! и т.н. Ами не е правилно устроена образователната система на жаргон "много яко е в гъза".

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Какво значение има дали ще променим нещо с това мижаво "протестиране"? Важното е да опиташ, не да успееш. Поне така от МОН не могат да се направят на ударени и при бъдещ спор няма да могат да кажат, че не са знаели, че искаме по-дълга ваканция.

5 дена повече ваканция няма да навредят с нищо на учебната програма.

И не всеки е връзкар, може да си намери фалшива бележка или е приятел с личния лекар, че да си ходи когато му хрумне на училище. Лесно е да се каже "като не ти се ходи, не ходи", но като те наказват за 5-6 отсъствия в училище (поне в моето училище е така), изпълнението е по-трудно.

Град
    Destiny Islands
    Просто няма да отида на 3ти и 4ти. "ще съм болен" готово проблемът за мен е решен, само да не ни барнат лятната ваканция обаче, че ше хвърчат глави.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Мега фен
    А да питам, понеже ми писна от n на брой безсмислени теми, няма ли да бъде създадена една група във Fb за промяна в образователната система ? Защото промяна трябва да има и всички го знаем. Вместо това се занимаваме с глупости за +-5 дена. Тъпо е.

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    А да питам, понеже ми писна от n на брой безсмислени теми, няма ли да бъде създадена една група във Fb за промяна в образователната система ? Защото промяна трябва да има и всички го знаем. Вместо това се занимаваме с глупости за +-5 дена. Тъпо е.
    Една група в фейсбук нищо не може да направи.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от FilmiranM
    Пхаха
    Наистина си много филмиран.Слез на земята.
    Амбиции имал.Сега аз ще се изсмея.Пхаха.Защото съм не 100,а 1000 процента сигурен,че 3-4 дена ваканция НЯМА да ти провалят амбициите.
    Освен това държа да ми обясниш къде видя необмислени действия от нечия страна.Или претенции?
    що да няма амбиции момчето бе?
    тва, че аз и ти немаме не пречи той да има

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    става дума за 1 ден...за 1
    и разлигавените дришльовци още малко политически преврати ще правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си