- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСЪТ И ЗОДИИТЕ
КОЯ Е НАЙ-СТРАСТНАТА ЗОДИЯ И ЗАЩО СПОРЕД ВАС![]()
Овен щото все иска още![]()
де да знам т'ва не се определя от зодията ама айде за бъзик..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ако съдя по себе си и ракът все иска още![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
емии то и аз така, пък съм теле..спорна работаПървоначално написано от DeathRogue
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Скорпионът съдейки по съпругата ми :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Няма такаваНо за сега може би Козирог ...
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Зная коя е наи-нестрастна-стрелец
HVIS LYSET TAR OSS !!!
Мани, тея ми късат нервите и с поведение, и с всичко.Първоначално написано от countgrishnak
![]()
защо така, ние сме толкова мили съществаПървоначално написано от DarkTemplar
.. а за това, че не сме страстни, съдейки по себе си мога да те опровергая, за мен лично любов и секс са неразривно свързани .. с чувал ли си за плътонична любов, за мен секса е точно това
![]()
Първо се казва платонична любов, и да - вероятно съм я чувал.
Да кажем, че имам определен опит с представителка на вашата зодия и оттам си правя въпросните изводи. Разбира се, съдя и по други хора от същия зодиакален знак, които познавам.
За мили не знам, но сте доста притворни същества.
Овен.
а колко са сръдливи и как палят от четвърт...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм стрелец, приятеля ми е овен и мисля, че те са най-страстните. Просто като стане въпрос за ласки и секс си пасваме идеално. Иначе леле колко ме ядосваа........![]()
![]()
И стрелците са си страстни, имах приятел стрелец и доста си угаждахме. :P
сори за грешката и аз се зачудих дали е с "А" или с "Ъ" и свързах израза с плът, затова го написах с "Ъ", както и да е ...Първоначално написано от DarkTemplar
Какво имаш предвид под "притворни" ?!
Първоначално написано от kalpazanka
И аз съм овен и ако съдя по бившият ми приятел и мен .. според мен си е овена..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Оо да, приятеля ми е Овен, знам за какво говориш ..Първоначално написано от kalpazanka
За най-страстна зодия също съм съгласна, сексът с него е взривоопасен
..
![]()
![]()
А пък аз съм Козирогче.. Казват, че сме студени, ноо аз не мисля така ..Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Студени сте...Първоначално написано от bebchoOoOoOo
А иначе за каквато и зодия да става въпрос като има голямо количество буйна некадърност плюс тотална липса на опит си говорим вече за пален провал :/ Най-страстни.... всичко се учи
![]()
...
водолей мн ясно
А тука съм съгласнаПървоначално написано от Stotii
![]()
Овните мн ясно,че сме най-добритеНе,че съм правил,ама никога е нямало да не ми се прави секс,даже понякога ми става на много неподходящи места
![]()
тях пък да не ги почваме, че мога да напиша книга за тая зодия...Първоначално написано от 1234565
Прекалено прикрити, трудно споделящи мнения, мисли и чувства и то за важни неща. На мен това не ми понася, аз държа във връзката ми да има диалог, а не аз да се пъна и да се обяснявам, а човекът насреща да ми мълчи като статуя.Първоначално написано от sweetpunk
Странното е, че човекът, който основно визирам, беше на границата между Стрелец и Козирог. С Козирозите и въобще "рогатите зодии" се разбирам перфектно, така че явно проблемът идва от Купидона.